Site icon TLIFE

Η παραλία: Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς της ΕΡΤ

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της αγαπημένης δραματικής σειράς «Η παραλία», σε σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου και σενάριο Παναγιώτη Ιωσηφέλη, που επιστρέφει στην ΕΡΤ1 τη νέα τηλεοπτική σεζόν, γεμάτη ίντριγκες, συγκινήσεις και εκπλήξεις.

Ο φακός της ΕΡΤ βρέθηκε στα παρασκήνια των γυρισμάτων και οι λήψεις δίνουν μια πρώτη γεύση των όσων θα παρακολουθήσουμε την επόμενη σεζόν στη δημοφιλή σειρά, η οποία είναι εμπνευσμένη από την πρωτότυπη ιδέα των Πηνελόπης Κουρτζή και Αυγής Βάγια και από το βιβλίο «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι» (εκδόσεις Ψυχογιός) της Πηνελόπης Κουρτζή.

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται σε διάφορες τοποθεσίες, οι οποίες έχοντας διαμορφωθεί κατάλληλα, μας μεταφέρουν στην Κρήτη του 1975. Βρεθήκαμε στο σπίτι των Αρχοντάκηδων, αλλά και στο νέο ξενοδοχείο που δεσπόζει στα Μάταλα. Εκεί συναντήσαμε γνώριμους ηθοποιούς από τον πρώτο κύκλο, καθώς και νέους χαρακτήρες, οι οποίοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Στέφανου Μπλάτσου, καθώς και των Εύης Βαρδάκη και Γιώργου Κικίδη. Σε ένα διάλειμμα, μας μίλησαν για τις πολλές εκπλήξεις και τα νέα πρόσωπα που θα δούμε στον νέο κύκλο της σειράς, όπως είναι η οικογένεια Τουφεξή, η οποία φτάνει στο χωριό και διαταράσσει τις ισορροπίες της μικρής κοινωνίας.

Στον νέο κύκλο της «Παραλίας», μια σκοτεινή ιστορία από την περίοδο της γερμανικής Κατοχής έρχεται στην επιφάνεια, απειλώντας ακόμα μια φορά να στοιχειώσει το παρόν. Μια ιστορία που όλοι λίγο έως πολύ ήξεραν, αλλά πολύ συνειδητά επέλεξαν να ξεχάσουν, και όσοι την έζησαν και επιβίωσαν, αργά ή γρήγορα, θα ζητήσουν εκδίκηση.

Η επιστροφή του Παύλου (Δημήτρης Κίτσος) στην πατρογονική γη και η γνωριμία του με την Ιφιγένεια (Αφροδίτη Λιάντου) θα φέρουν στην επιφάνεια έναν απαγορευμένο, αλλά ταυτόχρονα παράφορο, έρωτα. Ο Παύλος προσπαθεί να πάρει την εξουσία στα χέρια του, ενώ η Ιφιγένεια να τη διατηρήσει. Δεν γίνεται ο ένας να επιτύχει, χωρίς να αποτύχει ο άλλος.

 

© 2024 tlife.gr