Η Σίσσυ Χρηστίδου για τη φωτιά στο σπίτι του Λιάγκα και τα σχόλια για τη Μαρία Αντωνά: «Δεν ενοχοποιώ το κουτσομπολιό»

Στην είδηση για τη φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα σχολίασε η παρέα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου να αναφέρεται στη στάση του παρουσιαστή και στο πώς ο ίδιος ενημέρωσε για το συμβάν, μέσω της πρωινής του εκπομπής στον ANT1. 

«Είναι πολύ άσχημο να έρχονται τέτοια μηνύματα στον Γιώργο Λιάγκα και νομίζω ξέρει πως αυτά είναι εξαιρέσεις. Δεν πιστεύω τώρα πως όλοι του στέλνανε μηνύματα (σ.σ. αρνητικά) φαντάζομαι ότι είχε και μηνύματα συμπαράστασης. Νομίζω είναι πολύ συνηθισμένος σε όλα αυτά», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου για όσους σχολίασαν αρνητικά την στάση του παρουσιαστή. 

Μετά τις πληροφορίες ότι στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα βρισκόταν και η σύντροφός του, Μαρία Αντωνά, η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε:  «Παρόλα αυτά, αντίστοιχα αυτό το life style ρεπορτάζ δεν θα το έπαιρνε, δεν θα το έπαιζε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του; Δεν θα έπαιζε δηλαδή ποιος ήταν μέσα στο σπίτι, τι έγινε, τι συνέβη ακριβώς και τα λοιπά;» ρώτησε η Σίσσυ Χρηστίδου τον Γρηγόρη Μελά ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα του Mega. 

«Εγώ δεν το ενοχοποιώ… την κουτσομπολίστικη διάθεση, θα την αγκαλιάσω και θα ρωτήσω. Θα το έπαιζε ή δεν θα το έπαιζε; Πιστεύω ότι ότι θα το έπαιζε. Δηλαδή έχει παίξει πολλά αντίστοιχα θέματα γι’ αυτό μου κάνει εντύπωση αυτό που λέει»,  κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου στην πρωινή της εκπομπή στο Mega.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164