Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκαθαρίζει: «Μίλησα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, είχε στεναχωρηθεί με τη δήλωσή μου»

Μια δήλωση που είχε κάνει πριν μερικές εβδομάδες η Σίσσυ Χρηστίδου για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 στεναχώρησε την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του Mega τόνισε πως μίλησε μαζί της τηλεφωνικά και θέλησε να διορθώσει αυτό που είχε πει στον αέρα του «Χαμογέλα και Πάλι!».

Η Σίσσυ Χρηστίδου είχε δηλώσει τότε για την Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μου κάνει τρομερή εντύπωση, γιατί ξαφνικά… Και αυτό που λέει μετά η Σταματίνα, ότι “κι εγώ όταν ήμουν στον ΑΝΤ1 και δούλευα, έμαθα ότι έρχονται ο Γιώργος και η Φαίη από ένα δελτίο Τύπου, ενώ είχα προσωπική σχέση μαζί τους και δεν με πήρε ποτέ κανείς τηλέφωνο”. Κι εγώ, με τη σειρά μου, θα πω ότι όταν ήμουν στον ΑΝΤ1, ήρθε η Σταματίνα να κάνει τη ζώνη μας, αλλά δεν μας πήρε τηλέφωνο. Δεν το παρεξήγησα όμως».

Το πρωί του Σαββάτου, η Σίσσυ Χρηστίδου ξεκαθάρισε:

«Θέλω να κάνουμε μια μικρή παρένθεση για την Σταματίνα, γιατί της υποσχέθηκα ότι θα το αναφέρω. Μιλήσαμε κάποια στιγμή στο τηλέφωνο… Θυμάστε που είχα πει ότι δεν με είχε πάρει η Σταματίνα όταν πήγε στον ANT1 αλλά γιατί να με πάρει κιόλας. Επειδή μιλήσαμε και στεναχωρήθηκε λίγο με αυτή τη δήλωση, θέλω να κάνω αυτή τη διόρθωση.

Μετά που μιλήσαμε, μου εξήγησε ότι με τη Φαίη Σκορδά ήταν πάρα πολύ φίλες, κολλητές και για αυτό περίμενε μια τέτοια ενημέρωση. Εγώ δεν εξέφρασα κάποιο παράπονο για την Σταματίνα, απλά έτσι βγήκαν οι τίτλοι μετά. Από την αρχή είπα ότι δεν περίμενα καμία Σταματίνα να με πάρει να μου πει τι θα γίνει».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164