Site icon TLIFE

Η Σοφία Μπεκατώρου στο Tlive: «Το αγωνιστικό πνεύμα που έχω μάθει στον αθλητισμό θα φέρει μία φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο»

Η Σοφία Μπεκατώρου φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 29 Μαΐου στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου, με αφορμή την υποψηφιότητά της στις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Η ολυμπιονίκης και πρώην πρωταθλήτρια στην ιστιοπλοΐα μίλησε για τις προτάσεις που στοχεύει να φέρει στην Ευρωβουλή προκειμένου να ενισχυθεί ο αθλητισμός.

Η Σοφία Μπεκατώρου είπε χαρακτηριστικά: «Είναι σημαντικό να καταλάβουμε πού μπορεί να φτάσει ο αθλητισμός. Βλέπουμε τις επαγγελματικές ομάδες που προσπαθούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο το μοντέλο του ευ αγωνίζεσθαι. Στο κομμάτι του κλασικού αθλητισμού και του ερασιτεχνικού αθλητισμού είναι σημαντικό να δώσουμε τόνωση στη βάση, γιατί αυτό που έχουμε ξεχάσει είναι γιατί κάνουμε αθλητισμό. Γιατί ο αθλητισμός εκπαιδεύει, δίνει αξίες, έχουμε χάσει το ήθος μέσα από την πορεία του αθλητισμού, και αυτά πρέπει να τα φέρουμε πάλι στην επιφάνεια».

Στη συνέχεια η Σοφία Μπεκατώρου συμπλήρωσε: «Αν μου δοθεί η ευκαιρία, θα μιλήσω με όλη μου τη φωνή στην Ευρωβουλή για τα ολυμπιακά ιδεώδη. Σε έναν αγώνα, το ξέρετε πολύ καλά, αγωνίζεσαι μέχρι το τέλος. Από εκεί και πέρα όμως το αγωνιστικό πνεύμα που έχω μάθει, με έχει καθορίσει ως άτομο. Αυτό θα φέρει μία φωνή μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο και θα προσπαθήσω να εξαντλήσω κάθε μέσο για να δώσω ορατότητα στα προβλήματα της Ελλάδας και να μπορέσουμε να ασκήσουμε μία καλύτερη αντιπολίτευση».

© 2024 tlife.gr