Site icon TLIFE

Η συγκινητική αναφορά στο «Πρωινό»: «Έχασα τον πατέρα μου, θα ήθελα να δω τη μητέρα μου με έναν άλλο άνθρωπο»

Με αφορμή τις δηλώσεις που παραχώρησε στο «Πρωινό» η τελευταία σύντροφος του Αίαντα Μανθόπουλου, ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος προχώρησε σε μία συγκινητική αναφορά.

Όπως είπε συγκινημένος στον «αέρα» της πρωινής εκπομπής, ο δημοσιογράφος, «να σας πω από προσωπική εμπειρία, επειδή έχω χάσει τον πατέρα μου πριν από 2,5 χρόνια, ότι θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν η μητέρα μου προχωρούσε. Η ίδια δεν το σέβεται και δεν το συζητά, αλλά εγώ ως γιος μίας νέας μητέρας, πολύ θα το ήθελα».

«Όταν χάνεις τον άνθρωπό σου, το πένθος και η θλίψη είναι καθαρά προσωπικό θέμα. Και κάποιος πενθεί μία ημέρα, κάποιος πενθεί 40 ημέρες, άλλος πενθεί έναν χρόνο. Δε σημαίνει ότι κάποιος που πενθεί έναν χρόνο πενθεί περισσότερο από αυτόν που πενθεί 40 ημέρες. Δεύτερον, η γυναίκα απάντησε λίγο ενοχικά στην ερώτηση αν έχει προχωρήσει στη ζωή της. Δεν είναι κακό ένας άνθρωπος που έχασε τον άνθρωπό του, όταν αισθανθεί έτοιμος για να μην είναι μόνος να έχει έναν σύντροφο. Γιατί η κοινωνία είναι κακιά και είναι έτοιμη να κατασπαράξει…» είπε από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας. 

YouTube video player

© 2024 tlife.gr