Site icon TLIFE

Ιερέας Κάτω Πατήσια: «Είμαι αθώος, αδίκως κατηγορούμαι» – Τι υποστηρίζει για τη σχέση με τη babysitter

Καταιγιστικές οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ιερέα που κατηγορείται ότι βίασε 14χρονη στα Κάτω Πατήσια. Μετά την απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ του ασκήθηκε και συμπληρωματική ποινική δίωξη για πορνογραφία και ασέλγεια.

Σε δήλωσή του στο Πρωινό και στην Κέλλυ Χεινοπώρου, ο 37χρονος ιερέας δήλωσε: «Είμαι αθώος, αδίκως κατηγορούμαι και διασύρομαι. Η ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη αποδεικνύει την αθωότητά μου. Δεν τη βίασα όπως με κατηγορεί γιατί δεν έχει διαρραγεί ο παρθενικός της υμένας. Οι χώροι που κατηγορούμαι ότι τη βίασα, φέρουν τζαμαρίες και έχουν κλειδιά έξι άνθρωποι. Κανείς ποτέ δεν αντιλήφθηκε τίποτα; Είναι ο λόγος ο δικός μου απέναντι στον δικό της.

Όμως η ανήλικη δεν έχει πειραχτεί και το στοιχείο αυτό δε μπορεί να ξεπεραστεί από καμία κατάθεση. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την οικογένειά μου και τη σύζυγό μου, που είναι στο πλευρό μου, με πιστεύει και με στηρίζει».

Στο Πρωινό μίλησε και ο δικηγόρος του ιερέα, ο οποίος αναφορικά με τη σχέση του 37χρονου με τη babysitter, είπε: «Σχέση ερωτικού περιεχομένου δεν είχε. Είναι τελείως διαφορετικό να έχει μία κοινωνική σχέση, από να έχει ερωτική σχέση. Όσον αφορά στο φωτογραφικό υλικό, δεν είναι πορνογραφικό. Δεν υπάρχουν γυμνές φωτογραφίες του πατέρα». 

Διάβασε επίσης:

Ιερέας Κάτω Πατήσια: Η κρυφή σχέση με την ανήλικη babysitter, η ανταλλαγή βίντεο και το σοκ της παπαδιάς

© 2024 tlife.gr