Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Έλενα Χριστοπούλου: Το παρασκήνιο για το τέλος της συνεργασίας τους – «Έχουν χωρίσει τα τσανάκια τους από το καλοκαίρι»

Χωριστούς δρόμους ακολούθησαν η Έλενα Χριστοπούλου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το τέλος της συνεργασίας τους, όταν το μοντέλο – παρουσιάστρια αποχώρησε από την εταιρεία που διατηρεί η γνωστή booker.

Περισσότερα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή, Super Κατερίνα.

«Έχουν χωρίσει τα τσανάκια τους από το καλοκαίρι. Επειδή ακούμε για την επιστροφή του GNTM All Star, λέγανε για συνύπαρξη, Παπαγεωργίου – Ζενεβιέβ – Καγιά. Εγώ έχω να σας πω ότι είναι πιο πιθανό να δείτε την Καγιά μαζί με τη Χριστοπούλου και όχι την Καγιά μαζί με την Παπαγεωργίου. Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…» είπε όλο νόημα για τις σχέσεις των γυναικών.

«Μην απορήσετε αν δείτε την Παπαγεωργίου που είναι στο Star (Shoping Star) και δείτε την Καγιά με την Χριστοπούλου που δεν είναι στο Star», πρόσθεσε για την ενδεχόμενη επιστροφή του GNTM.

Σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για τον λόγο που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Χριστοπούλου έχουν διακόψει την επικοινωνία τους, ο δημοσιογράφος τόνισε πως και οι δυο κρατούν τη σιωπή τους για το τέλος της συνεργασίας και της σχέσης τους: «Καμία από τις δύο κυρίες δεν έχουν πει το παραμικρό».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164