Ηλίας Βρεττός για Δέσποινα Βανδή: «Είναι πάρα πολύ ώριμος άνθρωπος, θα το σκέφτηκε πολύ σοβαρά για να το κάνει»

Ο Ηλίας Βρεττός μίλησε στην εκπομπή Summer’s Cool για την πορεία του στο τραγούδι αλλά και την εμπειρία του ως παρουσιαστής μέσα από το «Μεγάλο Παζάρι» στον Alpha.

«Πολύ γλυκιά γεύση μου άφησε η τηλεόραση. Ήταν κάτι καινούργιο για εμένα, το απόλαυσα και με το παραπάνω. Το έχω βγάλει από το μυαλό μου. Μπήκε το τικ ότι έκανα τηλεόραση, ότι υπήρξα παρουσιαστής. Αισθάνομαι ότι ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον», είπε ο Ηλίας Βρεττός.

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε επειδή θέλω να συγκεντρωθώ στα τραγουδιστικά μου θα έκανα τηλεόραση μόνο σε κάτι που να είχε σχέση και με τη δουλειά μου. Γιατί αισθάνθηκα ότι το “Πιο Μεγάλο Παζάρι” δεν είχε καμία σχέση με το τραγούδι αισθάνθηκα ότι κινδυνεύω να χάσω την ταυτότητά μου ως τραγουδιστής», πρόσθεσε ο Ηλίας Βρεττός. 

Όσο για το πρόσφατο συμβάν με την Δέσποινα Βανδή η οποία αρνήθηκε να τραγουδήσει στην Τουρκία για το πανό με τον Κεμάλ Ατατούρκ: «Είναι ένας πάρα πολύ ώριμος άνθρωπος θα το σκέφτηκε πολύ σοβαρά για να το κάνει», είπε ο Ηλίας Βρεττός.

Ενώ κατέληξε: «Άλλο μουσική και άλλο πολιτική. Η μουσική θα πρέπει να ενώνει. Εγώ έχω πάρα πολλούς φίλους Τούρκους που αγαπάνε την Ελλάδα, υπάρχει και το αντίθετο. Θέλω να είμαι με αυτούς που στέλνουν καρδούλες και αγάπη». 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164