Site icon TLIFE

Ίνα Ταράντου: «Την πλήρωσα εγώ που δεν πήγαν καλά τα πράγματα στο OPEN»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ίνα Ταράντου στην εκπομπή «Ηappy Day» και στη δημοσιογράφο Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η Ίνα Ταράντου αναφέρθηκε στο άδοξο τέλος της συνεργασίας της με το Open, αλλά και στη δύσκολες στιγμές που βίωσε με την απώλεια της μητέρας του.

«Το πράγμα με τη μεταγραφή μου από την ΕΡΤ στο Open πήγε λίγο στραβά. Τίποτα δε λειτούργησε έτσι όπως το είχα φανταστεί και το είχα προγραμματίσει. Δεν αισθάνθηκα προδομένη από αυτή τη συνεργασία. Αισθάνθηκα ότι ήταν μια γενικότερη κατάσταση τότε στο κανάλι που κάτι έπρεπε να γίνει. Δε πήγαινε καθόλου καλά, κάτι έπρεπε να κόψουν. Την πλήρωσα εγώ που ήμουν η πιο νέα στο κανάλι και τελευταία στο πρόγραμμα. Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι βασίστηκαν κάποιοι άνθρωποι σε αυτή την εκπομπή και έμειναν χωρίς εργασία» είπε αρχικά η Ίνα Ταράντου.

«Επειδή ανέκαθεν ήμουν σε “μαγαζιά” που ξεκινούσαν, είπα φέτος να ασχοληθώ με το ATTICA TV… Θα δείτε μια εκπομπή που ονομάζεται “Ο κόσμος μέσα μας”. Είναι ένα εσωτερικό ταξίδι… Ξεκινάμε 10 Οκτωβρίου στις 12 το βράδυ» αποκάλυψε σε άλλο σημείο για τα νέα επαγγελματικά της βήματα.

«Το 2023 ήταν μια ζόρικη χρονιά για μένα. Εκεί που λίγο βρήκα τα πατήματά μου, άρχισε η μαμά μου να έχει κάποια προβλήματα υγείας σε συνέχεια των μακροχρόνιων προβλημάτων που είχε από όταν ήταν 55 ετών. Τότε για πρώτη φορά διαχειρίστηκε έναν καρκίνο του μαστού. Τον περασμένο Σεπτέμβριο άρχισε πάλι να έχει ένα πρόβλημα. Το παλέψαμε 1-2 μήνες και όταν είδε ότι δε μπορεί μας ζήτησε να την αφήσουμε να φύγει. 

Μια που έπεσε στο σπίτι και την εγκατέλειψαν οι δυνάμεις της και ο γιατρός μας είπε ότι δε θα ξανασηκωθεί, και μια που μας είπε “αφήστε με εδώ να πεθάνω”. Μέσα σε 20-30 μέρες πέθανε. Και ο μπαμπάς μου το 2005 στα  79 του και ο μπαμπάς μου τώρα στα 82 της  έφυγαν με έναν τρόπο που εγώ  τον ζήλεψα. Θα ήθελα να έχω έναν τέτοιο θάνατο. Ήταν στο σπίτι τους με εμένα και τον αδελφό μου να τους κρατάμε τα χέρια.

Ο θάνατος της μητέρας μου ήταν πιο δύσκολος από αυτόν του πατέρα μου γιατί με τη μαμά μου είχαμε μια πολύ έντονη σχέση, συγκρουσιακή πολύ. Χρειάστηκε να το δουλέψω πάρα πολύ για να τα ξαναβρούμε και να πούμε όσα έπρεπε, και ευτυχώς προλάβαμε να τα πούμε. Οριακά προλάβαμε να πούμε πράγματα. Φέρω λίγο βαρέως για κάποιους καβγάδες που είχαμε και θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει» εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο η Ίνα Ταράντου.

«Με την κόρη μου δεν έχω καθόλου συγκρουσιακή σχέση γιατί είχα στο μυαλό μου τη σχέση με τη δική μου μητέρα. Τα δικά μου προσωπικά είναι καλά» κατέληξε η δημοσιογράφος.

© 2024 tlife.gr