Site icon TLIFE

Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν γνωρίζω γιατί τελειώνει πρόωρα του Tv Queen, θα ήθελα να κρατήσει παραπάνω»

Αρκετά νωρίτερα από το προβλεπόμενο πρόκειται να ρίξει αυλαία το ριάλιτι παρουσιαστριών, Tv Queen.

Πιο συγκεκριμένα, το ριάλιτι θα ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουνίου με την παρουσιάστρια, Ιωάννα Μαλέσκου σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣου, να αναφέρει ότι θα ήθελε μεν όλο αυτό να κρατήσει περισσότερο, ωστόσο στην ίδια αφήνει μια γλυκιά γεύση αυτό το εγχείρημα.

«Αισθάνομαι ότι ολοκληρώνεται ένα πολύ όμορφο project πιο γρήγορα από ό,τι περιμέναμε. Θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη βραδιά αυτή του τελικού», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Θα ήθελα να κρατήσει ακόμα περισσότερο. Τώρα που ζεστάθηκε και οι κοπέλες είναι πιο στοχευμένο και επαγγελματικό το αποτέλεσμα και είναι πιο σαφής η εικόνα που έχουν να μοιραστούν με τον κόσμο, θα έλεγα ότι θα θέλαμε και κάτι παραπάνω. Από την άλλη όμως Ακριβώς επειδή στέκομαι στο ότι κάποια πράγματα έτσι πρέπει να γίνονται στην τηλεόραση, εναρμονίζομαι και εγώ και σου λέω ότι είναι γλυκιά η αίσθηση» ανέφερε σε άλλο σημείο η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Αυτό δεν το γνωρίζω, δεν μπορώ να το απαντήσω, δεν είναι στη δικαιοδοσία μου. Από τη στιγμή που ελήφθη η απόφαση, εφαρμόζεται, τη σεβόμαστε όλοι και λειτουργούμε με αυτή τη γραμμή, αυτή τη λογική» είπε σε άλλο σημείο για τον λόγο που το ριάλιτι ολοκληρώνεται νωρίτερα από τον αρχικό σχεδιασμό.

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που συγκέντρωσε, η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε: «Λες να με μάτιασαν; Εγώ μιλάω για καθετί που βρίσκομαι και το οποίο υπηρετώ με λόγια εγκωμιαστικά, επειδή έχω μάθει να σέβομαι τις συνεργασίες μου αλλά και επειδή για να είμαι κάπου σημαίνει ότι το επέλεξα» 

© 2024 tlife.gr