Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Η γυναίκα που μου πέταξε το βιτριόλι, μού λερώνει τη ψυχή μου»

Τέσσερα χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε, η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 20/5 στο πλατό της εκπομπής Live News και μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο για τη ζωή της σήμερα, αλλά και το πως νιώθει για τη γυναίκα που της επιτέθηκε.

«Έχουν αλλάξει τα πάντα στη ζωή μου» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Προφανώς και κάθε μέρα δεν είμαι χαρούμενη, δεν είναι η ζωή μου ιδανική. Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Η αναπηρία είναι μια υπόθεση που θέλει συνεχώς δουλειά… Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν τα παρατάμε ποτέ, δεν εγκαταλείπουμε ποτέ. Μέχρι την τελευταία αναπνοή» εξήγησε σε άλλο σημείο.

«Μέσα μου νιώθω όμορφη… Προφανώς θα χρησιμοποιήσω οτιδήποτε έχω στα χέρια μου, οποιοδήποτε εργαλείο για να μπορέσω να βελτιωθώ… Έχω ακόμη λειτουργικά προβλήματα…» είπε ακόμα η Ιωάννα Παλιοσπύρου και πρόσθεσε,

«Η ζωή μου είναι διαφορετική σε καθημερινή βάση, περιστρέφεται γύρω από αυτό, την ιατρική φροντίδα… Τα πράγματα που έχω επιλέξει να κάνω έχουν σχέση με τον άνθρωπο, με έναν κοινωνικό ρόλο. Αυτό είναι κάτι που μου δίνει ανάσες. Νιώθω ότι έχω μια αποστολή».

Τέλος, αναφορικά με τη γυναίκα που της επιτέθηκε, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε, «Προσπαθώ να μην εστιάζω σε αυτή τη γυναίκα. Δε θέλω να βρίσκεται μέσα στο μυαλό μου και δε θέλω να βρίσκομαι στο δικ’ο της περιβάλλον. Όχι από φόβο όμως, αλλά γιατί νιώθω ότι μου λερώνει την ψυχή μου. Δε θέλω να συναναστρέφομαι αυτούς τους ανθρώπους. Ακόμα και το Εφετείο που πρέπει να γίνει με στρεσάρει…».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164