Ιωάννα Παππά: «Δεν ήταν η καλύτερη διαχείριση το να εξαφανιστώ, με φόβιζε η έκθεση»

Η Ιωάννα Παππά τη Δευτέρα 27/5 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε τόσο στο κομμάτι της τηλεόρασης αλλά και την ξαφνική αναγνωρισιμότητα που είχε πάρει με τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«Τη σχέση μου με τον χρόνο την παλεύω, δεν είναι πάντα εύκολο. Υπάρχουν φορές που πάει πολύ γρήγορα χρονικά κι άλλες που επιστρέφω.

Μπήκα πολύ αθώα μέσα στη δουλειά. Ο λόγος που ξεκίνησα την τηλεόραση ήταν επειδή είχα νιώσει ότι έπρεπε για να κάνω τα πράγματα που θέλω, να έχω επιλογές, έπρεπε να έχω μια σχετική δύναμη. Δεν είναι μόνο το ταλέντο. Δεν είχα προετοιμαστεί για αυτό που με ακολούθησε. Ήταν μεγάλη επιτυχία. Είναι αλλιώς να τη γνωρίζεις στα 35-40 κι αλλιώς στα 25. Πάντα είναι θέμα διαχείρισης και θέμα στόχου. Όσο περισσότερο γνωρίζεις που θες να κατευθυνθείς, ξεκαθαρίζει και έρχονται οι προτάσεις που έρχονται», είπε αρχικά η Ιωάννα Παππά.

«Η αλήθεια είναι ότι το ρύθμισα πολύ γρήγορα που δεν ήταν ακριβώς ρύθμιση γιατί εξαφανίστηκα. Δεν ήταν η καλύτερη διαχείριση αλλά δεν το μετάνιωσα ποτέ. Άμα σε χάνει ο κόσμος από την τηλεόραση, νομίζει ότι δεν δουλεύεις. Με έχουν ρωτήσει πολλές φορές αν δεν δουλεύω και σε φέρνει σε μια αμήχανη θέση γιατί ξέρεις τη δύναμη του μέσου», πρόσθεσε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

«Εγώ με την έκθεση δεν τα πήγαινα καλά, ούτε τα πάω. Η δουλειά με άνοιξε και έγινα πιο κοινωνική. Η έκθεση με “φοβίζει” και μια αναγνωρισιμότητα σε φέρνει λίγο άτσαλα. Τώρα τα νέα παιδιά εκπαιδεύονται λίγο με όλο αυτό που γίνεται με τα social media. Σε εμάς ήταν πολύ ξαφνικό, ένας νέος κόσμος! Ήταν ακραία εποχή, είναι πιο βατά τώρα. Εμένα μου άρεσαν αυτά τα χρόνια γιατί ήταν πιο αθώα από την άλλη πλευρά! Και στη δουλειά γινόταν μια άλλη διαδικασία. Όταν πρόσφατα έκανα μια σειρά μεγάλη, κατάλαβα ότι κάτι έχει αλλάξει πολύ. Οι χρόνοι που δίνονται!», συμπλήρωσε κλείνοντας η Ιωάννα Παππά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164