Ιωάννα Τούνη: Τι είπαν οι παρουσιάστριες των ψυχαγωγικών εκπομπών για τη γέννηση του γιου της

Η Ιωάννα Τούνη έγινε για πρώτη φορά μητέρα, καθώς πριν λίγες ώρες ανακοίνωσε στον κόσμο ότι γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η γνωστή influencer, η οποία μπήκε στο μαιευτήριο την περασμένη Κυριακή 8/1, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το χαρμόσυνο γεγονός, ενώ παράλληλα έκανε παράκληση στα μέσα ενημέρωσης να σταματούν να την καλούν στο τηλέφωνο.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω.

Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση» έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Όπως είναι επόμενο, το θέμα της γέννας προβλήθηκε στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές. Οι παρουσιάστριες μετέδωσαν την χαρμόσυνη είδηση και έστειλαν στην Ιωάννα Τούνη και στον Δημήτρη Αλεξάνδρου τις πιο θερμές ευχές τους.

  • Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Η Ιωάννα Τούνη γέννησε! Ήταν στο μαιευτήριο, ήθελε να γεννήσει φυσιολογικά. Ο Δημήτρης ήταν μαζί της. Επειδή κυκλοφόρησε την Κυριακή η είδηση ότι μπήκε στο μαιευτήριο, ο κόσμος ανησυχούσε αν όλα πήγαν καλά. Της έστειλα ευχές για την γιορτή της και μου απάντησε την Κυριακή. Λέω για να μου απαντάει δεν θα είχε γεννήσει… Είχε κουραστεί η Ιωάννα, είχε φτάσει στην τελική ευθεία» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day.

«Μητσάρα να σου ζήσει» είπε με τη σειρά του ο Κώστας Φραγκολιάς.

 

  • Ελεονώρα Μελέτη

«Κλασσική φωτογραφία αυτό το πατουσάκι» σχολίασε με τη σειρά της η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από το «Mega Καλημέρα».

 

  • Κατερίνα Καινούργιου

«Να τους ζήσει! Πριν λίγες ώρες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έγιναν γονείς! Γερό και καλότυχο να είναι» ευχήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

 

  • Μπέττυ Μαγγίρα

«Τα καλά νέα της ημέρας! Γέννησε η Ιωάννα Τούνη! Να τους ευχηθούμε να ζήσει το μωράκι! Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο η Ιωάννα. Υπήρχαν αντιδράσεις και από εκείνη και από τον σύζυγο… Πρέπει να σεβόμαστε αυτή την τόσο ιερή στιγμή που φέρνουμε ένα παιδί στον κόσμο» ευχήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164