Site icon TLIFE

Ιορδάνης Χασαπόπουλος σε Ανθή Βούλγαρη: «Δεν λες τίποτα, τα μαθαίνουμε από τα δελτία Τύπου;»

Στην πλατφόρμα του Netflix το ντοκιμαντέρ «Μαμά Έρχομαι» για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών που είχε παρουσιάσει στο Mega η Ανθή Βούλγαρη

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, το πρωί της Τρίτης 3 Σεπτεμβρίου έκανε σχετική αναφορά στην Ανθή Βούλγαρη η οποία αναφέρθηκε στο ντοκιμαντέρ που στις 10 Σεπτεμβρίου θα ανέβει στο Netflix.

«Ήθελα να σε ρωτήσω κάτι. Εχθές στην εφημερίδα μας ήρθε ένα δελτίο Τύπου από το Mega. Τα ντοκιμαντέρ που έκανες για τα Τέμπη μπήκαν στο Netflix; Μπράβο, ρε συ Ανθή», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Ναι, μπήκαν στο Netflix και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Πραγματικά, είμαι χαρούμενη γιατί θα έχει τη δυνατότητα πολύ περισσότερος κόσμος να το δει και στην Ελλάδα και στην Κύπρο στις 10 Σεπτεμβρίου» απάντησε η Ανθή Βούλγαρη.

«Δεν λες τίποτα; Τα μαθαίνουμε από τα δελτία Τύπου;» πρόσθεσε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Είμαι χαρούμενη γιατί η υπόσχεση που είχαμε δώσει στους γονείς, όταν ξεκινήσαμε, ήταν ότι θέλουμε να κάνουμε κάτι για να μείνει και να το δει όσος περισσότερος κόσμος γίνεται. Ευχαριστώ πάρα πολύ και όλη την ομάδα που δουλέψαμε, όλο το Mega και φυσικά τον κύριο Μαρινάκη που είπε αμέσως ναι όταν του το προτείναμε. Αν δεν κάνω λάθος, είναι το πρώτο ελληνικό ντοκιμαντέρ που μπαίνει στο Netflix», είπε στην πρωινή εκπομπή του Mega η Ανθή Βούλγαρη.

© 2024 tlife.gr