Site icon TLIFE

Ηρώ: «Δεν θύμωσα με όσους ισχυρίζονται πως το παιδί χρειάζεται και τους δύο γονείς»

Για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι μονογονεϊκές οικογένειες αλλά και τη σχέση με τον γιο της μίλησε η Ηρώ το μεσημέρι της Τετάρτης 10/4 στην εκπομπή Στούντιο 4.

«Είναι πάρα πολύ καλό αυτό που συνέβη με το νομοσχέδιο, αλλά χρειάζεται παιδεία, δεν αρκεί ένας νόμος που θα βγει. Για να γίνω σαφής, έπρεπε να συμβεί εδώ και χρόνια αλλά χρειάζεται να λειτουργήσει και εκπαιδευτικά αυτό το πράγμα. Οι κοινωνίες δεν αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη… Οι κοινωνίες αλλάζουν μέσα από την καθημερινότητα, μέσα από όλους εμάς που κάνουμε τις επιλογές που κάνουμε και τις στηρίζουμε με θάρρος και υπευθυνότητα.

Δε χρειάζεται μόνο θάρρος, χρειάζεται να είσαι και υπεύθυνος, να καταλαβαίνεις τι ευθύνη αναλαμβάνεις με αυτά που λες και κάνεις… Δε θα κρίνω κανέναν, δε θύμωσα καθόλου με όσους έλεγαν ότι τα παιδιά χρειάζονται και τους δυο γονείς. Κρίνω τα πράγματα λίγο πιο κοινωνιολογικά από αυτό που φαίνονται ότι είναι σαν πρώτη εικόνα…» ανέφερε αρχικά η Ηρώ.

«Οι άνθρωποι χρειάζονται εκπαιδευσει για να καταλάβουν…Νομίζω ότι ήταν άνευ λόγου η φασαρία που έγινε. Ο γιος μου με χρειάζεται γιατί δεν είναι αυτόνομος οικονομικά και κάνουμε και πάρα πολλές συζητήσεις μαζί… έχουμε μια ωραία σχέση, δεν είμαστε φίλοι, είμαι η μαμά του. Είναι ξεκαιθαρισμένο αυτό…

Δε θυμώνει όταν μιλάω γι΄αυτόν αλλά δε του αρέσει η δημοσιότητα… Έχουμε συμφωνήσει σε αυτό γι’ αυτό και δεν τον εκθέτω…» συμπλήρωσε.

© 2024 tlife.gr