Ηρώ Καριοφίλλη: Εμφάνιση – έκπληξη σε σειρά του Alpha

Μυστήριο, περιπέτεια, αγωνία στο κόκκινο, απρόβλεπτες ανατροπές μας προσφέρει «Ο Σκαραβαίος», η σύγχρονη σειρά εξιχνίασης εγκλημάτων με στοιχεία κοινωνικού νουάρ και πολύ… crime.

Η επίλεκτη ομάδα του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ο επικεφαλής της, Σκαραβαίος, ο κατά κόσμον Μάρκος Αλεξίου, τον οποίο υποδύεται υποδειγματικά ο Γιάννης Τσορτέκης, έρχονται αντιμέτωποι με ένα αναπάντεχο γεγονός που οδηγεί σε μια μεγάλη απώλεια και ταρακουνάει συθέμελα όχι μόνο τον ίδιο τον Σκαραβαίο, αλλά και όλη την ομάδα του που βρίσκεται μπροστά σε κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που μπορεί να διαχειριστεί. Όμως, αυτός που δεν είναι έτοιμος να δει το σκοτάδι, δεν μπορεί να ψάξει το φως.

 Η Ηρώ Καριοφίλλη σε εμφάνιση έκπληξη 

Η έγκριτη δημοσιογράφος, Ηρώ Καριοφίλλη θα εμφανιστεί στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του Alpha, υποδυόμενη τη σύζυγο ενός δολοφονημένου. Αναμφίβολα, η εμφάνισή της στο έργο θα κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Αναλυτικά όσα θα δούμε απόψε στις 22:40:

Ο Σκαραβαίος ερευνά την υπόθεση του δυστυχήματος της Σοφίας, ενώ έρχεται αντιμέτωπος με το δικό του οικογενειακό παρελθόν που μοιάζει με κινούμενη άμμο. Ό,τι αποκαλύπτει τον οδηγεί σε μεγαλύτερο μυστήριο. Έτσι, ενώ προσπαθεί να βρει τον δράστη του τροχαίου, αντί να ρίχνει φως σε αυτή την ιστορία βουλιάζει σε όλο και βαθύτερο σκοτάδι, ερχόμενος αντιμέτωπος με ένα κουβάρι αποσιωπήσεων, λαθών και επικίνδυνων κυκλωμάτων που δεν σταματούν μπροστά σε τίποτα, ούτε στην αστυνομία. Αυτή τη φορά η έρευνα κι ένα αναπάντεχο γεγονός που οδηγεί σε μια μεγάλη απώλεια ταρακουνάει συθέμελα όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και όλη την ομάδα του που βρίσκεται μπροστά σε κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που μπορεί να διαχειριστεί. Όμως, αυτός που δεν είναι έτοιμος να δει το σκοτάδι, δεν μπορεί να ψάξει το φως.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164