Ισραήλ – Συγκλονίζει πατέρας του 26χρονου Ιωνά Καρούση: «Είναι τρελοί, οι μεν με το Κοράνι, οι δε με την Παλαιά Διαθήκη»

Ο 26χρονος Ιωνάς Καρούσης ο Έλληνας της Ιερσουσαλήμ ανάμεσα στους νεκρούς από τη χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ.

Γιος του καταξιωμένου γιατρού, καθηγητή νευρολογίας, Δημήτρη Καρούση, ο 26 ετών Ιωνάς Καρούσης είχε βγει για τις δραστηριότητές  του και έπεσε νεκρός κατά την τρομοκρατική επίθεση.

Συγκλονισμένος ο Δημήτρης Καρούσης μιλά στο Live News  για τη τρομοκρατική επίθεση με τον γιο του να βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα. 

«Πήγε να κάνει μια εργασία στην αρχιτεκτονική, σπουδάζει στο τελευταίο έτος, για να χαρτογραφήσει διάφορους σταθμούς του μετρό στο Τελ Αβίβ και τον πυροβόλησαν. Τρομοκρατική ενέργεια στις 7 το απόγευμα στη Γιάφα, στο Τελ Αβίβ.

Το βράδυ δεν είχαμε καμία επαφή μαζί του και αναγκαστήκαμε να τον ψάχνουμε. Δεν είχε μπαταρία στο κινητό και στις 12 ήρθαν εδώ πέρα από τον στρατό και την αστυνομία να μας ειδοποιήσουν. Έχει οκτώ θύματα συνολικά, οκτώ που σκοτώθηκαν κι άλλοι τόσοι που τραυματίστηκαν. Σε εξωτερικό χώρο», είπε ο πατέρας του άτυχου 26χρονου. 

«Μόλις βρήκε δουλειά, ήταν να αρχίσει την επόμενη εβδομάδα. Είχε σπίτι καινούργιο, φιλενάδα από την Ελλάδα κι όλα καταστράφηκαν», είπε ο πατέρας του Ιωνά.

Καταλήγοντας ο κ. Καρούσης τόνισε: «Η τρέλα αυτού του πολέμου. Πρέπει να μάθει ο κόσμος ότι πρέπει να σταματήσει αυτή η τρέλα κι από τις δύο πλευρές είναι τρελοί. Ο ένας με το Κοράνι κι άλλος με την Παλαιά Διαθήκη. Αυτή είναι η κατάσταση. Πώς να έρθει ειρήνη με αυτά τα δύο;».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164