Καίτη Γαρμπή για Γιώργο Νταλάρα και το νέο «επεισόδιο» με τους ρεπόρτερ: «Ό,τι και να είναι, τον συγχωρώ»

Τις ευχές της στη Μαρινέλλα για γρήγορη ανάρρωση έστειλε η Καίτη Γαρμπή μιλώντας στην εκπομπή Breakfast @Star ενώ αναφέρθηκε και στο νέο ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα κατά των δημοσιογράφων.

«Προσευχόμαστε κάθε μέρα για τη Μαρινέλλα να την έχει ο Θεός καλά. Να αναρρώσει πλήρως. Ξέρω τι συμβαίνει. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που έχει αλλά, πιστεύουμε στο Θεό και στα θαύματα. Είναι μαχήτρια, είναι γερός οργανισμός, είναι δυνατή γυναίκα. Πιστεύω ότι τελικά θα το ξεπεράσει. Ο καλλιτέχνης δεν έχει ηλικία. 

Βέβαια, τα 86 χρόνια δεν είναι λίγα. Βλέπετε όμως μια γυναίκα που έχει ζωή, έχει ζωντάνια. Τραγουδάει και κελαηδάει στα 86 της χρόνια. Αν λοιπόν αυτή η γυναίκα έχει ολοκληρώσει τη ζωή της με τα παιδιά της, τα εγγόνια της, όλα τα της οικογένειάς της είναι τακτοποιημένα, γιατί να μην κάνει αυτό που κάνει τόσο καλά;» είπε αρχικά η Καίτη Γαρμπή.

Στη συνέχεια, η Καίτη Γαρμπή αναφέρθηκε και στο βίντεο με την κατάρρευση της Μαρινέλλας που έκανε τον γύρο του διαδικτύου λέγοντας, «Δεν είναι ωραίο να βγάζεις την αδυναμία του καλλιτέχνη. O καλλιτέχνης είναι είδωλο, τον θαυμάζει ο κόσμος, δεν είναι ωραίο να τον βλέπει τόσο μικρό και αδύναμο στα μάτια του. Δεν έπρεπε να το κάνουν αυτό… Η Μαρινέλλα είναι ένας άνθρωπος που πάντα ενδιαφέρεται για τους συνεργάτες της».

Τέλος, σχετικά με τον Γιώργο Νταλάρα και το νέο ξέσπασμα κατά των δημοσιογράφων η Καίτη Γαρμπή είπε,  «Ό,τι και να είναι ο Νταλάρας τον συγχωρώ. Είναι πολιτισμική μας κληρονομιά ο Νταλάρας, ο θησαυρός μας. Τον δικαιολογώ για πολλά πράγματα. Ό,τι και να πει, καλά θα τα πει».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164