Καλλιόπη Χάσκα: «Γύρισα στην Ελλάδα και από τότε ζω την πρώτη μου εφηβεία και το ευχαριστιέμαι»

Την Καλλοπή Χάσκα υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης 16/10 στην εκπομπή «The 2Night Show».

Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά, Grand Hotel, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αφοσίωση και τη λατρεία που έχει στη δουλειά της.

«Ήταν έντονος ο χρόνος που πέρασε. Ζω μέσα από τους ρόλους μου, δεν θα πω ψέματα! Αλλά κάπως έχω δύο πλευρές. Είμαι πολύ ευαίσθητη και από την άλλη είμαι το ακριβώς ανάποδο. Σκληρή δεν θα το έλεγα απλά αντέχω. Για μένα το βασικό πράγμα είναι ο ρόλος. Θέλω να τρελαίνομαι για τον ρόλο. Είχα στην Μεταξία ένα όνειρο για πρώτο ρόλο, δεν το πίστευα. Έπαιρνα τους σεναριογράφος τηλέφωνο και τους έλεγα “κι αυτό μου το γράψατε; Σας ευχαριστώ”. Τώρα η Αλίκη είναι έπος!», είπε αρχικά η Πηνελόπη Χάσκα.

Και συνέχισε: «Δεν πιστεύω στην τύχη αλλά στη δουλειά. Η δουλειά πάντα κερδίζει! Εγώ έχω πολύ έρωτα για αυτή τη δουλειά, το έχω μεράκι. Οπότε δεν μου είναι δύσκολο, μου είναι τρομερά ευχάριστο. Η δουλειά πάντα κερδίζει και είχα ωραίες συγκυρίες και ευχάριστους ανθρώπους. Είχα την συγκυρία να πέσω στον Χαρίτο και τον Καραγιάννη που δίνουν ευκαιρίες σε νέα παιδιά, που δεν έχουν κάποιο “μέσον” και η μόνη τους αποσκευή είναι οι σπουδές και η δουλειά τους. Εμένα δεν είχαν λόγο να με καλέσουν, τους έστειλα κυριολεκτικά ένα email. Ο Λευτέρης Χαρίτος συνεχίζει και με στηρίζει ακόμη και τώρα, μου δίνει συμβουλές».

Για τα χρόνια που έμεινε στο εξωτερικό αλλά και την απόφασή της να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα, η Καλλιόπη Χάσκα εξομολογήθηκε: «Ήμουν πολλά χρόνια στο εξωτερικό και κουράστηκα πολύ. Δεν έκανα φοιτητική ζωή, έκανα σπουδές και δουλειά. Τώρα που γύρισα πίσω, οι φίλοι μου μού λένε ότι ζω την πρώτη μου εφηβεία. Είμαι πολύ αφοσιωμένη στη δουλειά μου. Αλλά αν με πάρεις και μου πεις να πάμε κάπου, εννοείται θα πάω. Τώρα το ευχαριστιέμαι. Στην αρχή κάθε δουλειάς έχω πολλή αναστάτωση μέσα μου. Και ήμουν με φίλους και μου λένε “δεν φεύγουμε λίγο;” και λέω “πάμε”».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164