Site icon TLIFE

Καλό Μεσημεράκι: Η κοπέλα του Πέτρου Πυλαρινού, Βάλια Χατζηθεοδώρου εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής

Στη στήλη των ερωτικών διλημμάτων τηλεφώνησε σήμερα στο “Καλό Μεσημεράκι” η κοπέλα του Πέτρου Πυλαρινού χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα στον Νίκο Μουτσινά. Αφού η κοπέλα είπε την ιστορία της υποδυόμενη κάποια άλλη, στη συνέχεια εισέβαλε στο πλατό.

Ο Νίκος Μουτσινάς την υποδέχτηκε θερμά και συνομίλησε μαζί της τόσο για τη σχέση της με τον τραγουδιστή των Alcatrash αλλά και για τα επαγγελματικά της βήματα αφού σε λίγο καιρό πρόκειται να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με τον “Τροχό της τύχης”.

“Όταν βγαίνουμε έξω δε με φλερτάρουν. Φοβούνται… Αυτή τη περίοδο είμαι πολύ καλά. Με τον Πέτρο δεν έχουμε χωρίσει. Με τον “Τροχό της τύχης” τα γυρίσματα θα τελειώσουν σε λίγο καιρό. Εγώ δε θα συνεχίσω την επόμενη σεζόν. Το έχουν πει κιόλας οι άνθρωποι που έπρεπε να το πουν.

Όλα τα πράγματα είναι ωραίο να τελειώνουν όταν κάνουν όμορφα τον κύκλο τους… Έχω κάνει κάποια πράγματα παλαιότερα στο μόντελινγκ… Η τηλεόραση μου αρέσει, θα ήθελα να ασχοληθώ με αυτή, τώρα σε τι ακριβώς δε ξέρω… ” ανέφερε μεταξύ άλλων η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

© 2024 tlife.gr