Καλομοίρα: «Δεν θα παρακαλέσω κανέναν για τη Eurovision! Εδώ είμαι, ας με πάρουν τηλέφωνο»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Καλομοίρα στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και στον δημοσιογράφο, Νίκο Γεωργιάδη. 

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, απάντησε για τη δήλωσή της πως θα συγχωρούσε την απιστία, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Γιώργο Μπούσαλη, στις πλαστικές επεμβάσεις, αλλά και στη Eurovision. 

«Οι γυναίκες κοιτάνε το σύνολο μιας κατάστασης. Αν ήταν κάτι που θα ήταν για μια βραδιά, το προσπερνούσα. Αν έβλεπα μια αληθινή συγγνώμη και προσπάθεια από τον Γιώργο, θα μου έσπασε την καρδιά αλλά θα τον συγχωρούσα. Αν μου έλεγε ψέματα για πολύ καιρό και τα παιδιά μου ήταν πιο μεγάλα μπορεί να χώριζα. Δεν παρεξηγώ τις γυναίκες που έχουν βρεθεί σε μια τέτοια κατάσταση και έχουν χωρίσει. Θέλει κότσια να είσαι θυμωμένη με κάποιον και μετά να τα βρείτε», είπε αρχικά η Καλομοίρα.

Και συνέχισε: «Με τον Γιώργο έχουμε μια αληθινή σχέση, τα έχουμε όλα, και τα καλά και τα κακά. Με τον Γιώργο κάθε Παρασκευή και Σάββατο βγαίνουμε ραντεβού. Εκεί συζητάμε τις δουλειές μας, τι μας προβληματίζει και πολλά άλλα. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και έτσι έχουμε παραμείνει τόσο καιρό μαζί». 

Σχετικά με τη συμμετοχή της στη Eurovision, η Καλομοίρα σημείωσε: «Στεναχωρήθηκα που δεν πήγα δύο φορές στη Eurovision, όπως ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου. Δεν λυπάμαι όμως και δεν θα παρακαλέσω και κανέναν. Εδώ είμαι, ας με πάρουν τηλέφωνο. Δεν πιστεύω ότι θα γίνει πρότασή όμως, κάτι τους ενοχλεί αλλά δεν ξέρω τι. Μπορεί να είναι μέχρι και ένα άτομο στην επιτροπή που να μη με θέλει».

Όσον αφορά τις πλαστικές επεμβάσεις η Καλομοίρα ανέφερε: «Πιστεύω ότι ο κόσμος που με σχολιάζει για τις πλαστικές επεμβάσεις, μου το λέει από αγάπη. Μέχρι και οι αδελφή μου πολλές φορές μου λέει “ε τι γίνεται εδώ;”. Δεν το παρεξηγώ και μπορεί να έχουν και δίκιο. Θα το δω μετά μόνη μου και θα πω “ωραία ας χαλαρώσω λίγο”. Από την άλλη μου λένε “τι μήνυμα δίνεις στα νέα παιδιά”. Το καταλαβαίνω γιατί έχω και κόρη. Προσέχω πως είμαι μπροστά στην κόρη μου. Αν μεγαλώσει και θέλει να κάνει κάτι θα είμαι δίπλα της να το συζητήσουμε». 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164