Καλομοίρα: «Ειπώθηκαν πολλά για τη συγκεκριμένη δήλωσή μου, δεν το εννοούσα στα σοβαρά»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε η Καλομοίρα την Τετάρτη 3/7. Σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον Γιώργο Λιάγκα, η τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση με τον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη, ενώ ξεκαθάρισε και για τη δήλωσή της ότι οι γυναίκες πρέπει να κάνουν τα στραβά μάτια.

«Με τον Γιώργο είμαστε 18 χρόνια μαζί και 12 παντρεμένοι. Ο έρωτας με τα χρόνια αλλάζει, στην αρχή είναι ο έρωτας και μετά μένει η αγάπη. Υπάρχει ζήλια στη σχέση μας, θα ζηλέψω αν κοιτάξει μια άλλη κοπέλα», είπε αρχικά η Καλομοίρα. 

«Ειπώθηκαν πολλά για τη δήλωση μου ότι οι γυναίκες κάποιες φορές πρέπει να κάνουν τις κινέζες. Δεν το εννοούσα στα σοβαρά, αλλά πιστεύω ότι είναι καλό σε κάποια πράγματα να κάνεις και τα στραβά μάτια. Δεν αξίζει να τσακώνεσαι για το οτιδήποτε. Αν θες ηρεμία στο σπίτι, κάνεις την κινέζα και τελειώνει. Ο Γιώργος κάποιες φορές είναι λίγο απότομος, αλλά τώρα το έχω συνηθίσει», απάντησε η Καλομοίρα. 

Να θυμίσουμε πως η Καλομοίρα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Τάσος Τρύφωνος είχε δηλώσει: «Δυστυχώς θα συγχωρούσα την απιστία στον Γιώργο, γιατί έχουμε τρία παιδιά και θα το έκανα. Αλλά αν ήταν κάτι που θα γινόταν συνέχεια, θα χώριζα. Ακόμα και εκεί όμως, θα περίμενα να ενηλικιωθούν τα παιδιά. Ο Γιώργος δεν θα το δεχόταν με τίποτα για εμένα, θα είχαμε χωρίσει».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164