Κατερίνα Γκαγκάκη για Σκορδά: «Αδικήθηκε, δεν υπάρχει το περιβάλλον για μία ψυχαγωγική εκπομπή, που μπορεί να την πάει παραπέρα»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη βρέθηκε καλεσμένη στο «Χαμογέλα και Πάλι!» το μεσημέρι του Σαββάτου και μίλησε για τα πρόσωπα της τηλεόρασης αλλά και τη φετινή τηλεοπτική χρονιά.

«Σε αυτή την δουλειά γίνονται θαύματα αρκεί να υπάρχει χώρος, ομάδα, τώρα πια δεν υπάρχει, τώρα δεν γίνεται χώρος και ο χρόνος σε ομάδες να αναλάβουν πρόσωπα και να τα πάνε παραπέρα. Η τηλεόραση έχει γίνει πιο «λεπτή» δουλειά, έχουν «μικρύνει» τα πράγματα κατά έναν βαθμό. Παλιά είχες μια ομάδα που αναλάμβαναν να σταθούν στον παρουσιαστή-παρουσιάστρια σε όλα τα βήματα, τι θα πει, τι όχι κτλ. τώρα είναι οι μικρές οι ομάδες άρα εξ ορισμού ο χρόνος που αφιερώνεις σε κάθε άνθρωπο, είναι λιγότερος.

Δεν γίνεται να κάτσεις να σχεδιάσεις την στρατηγική της εικόνας σου. Το να φροντίσεις και να «χτίσεις» κάτι δεν έχει να κάνει με το star system. Δεν έχει σχέση με την φωτεινότητά του ή όχι, ή το εκτόπισμά του, έχει να κάνει με την θέση του και το πώς μπορείς να τον εξελίξεις», είπε αρχικά η Κατερίνα Γκαγκάκη.

«Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που εκτίθενται και έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους στο μέσο αυτό, αν δεν τους αρέσει, να πιεστούν να τους αρέσει. Με ρωτήσαν τι θέλω να κάνω στην τηλεόραση και απάντησα πως θέλω να κάνω κάτι με τα κοινωνικά και την προώθηση κάποιον πραγμάτων που συμβαίνουν έξω και είναι σημαντικά. Και ξέρω πως αυτό όμως δεν θα πουλήσει ποτέ, γιατί δεν έχει «ενδιαφέρον»».

«Φέτος στην τηλεόραση υπάρχουν πρόσωπα που αδικούνται. Θεωρώ ότι αδικείται η Φαίη Σκορδά, και αν ισχύουν όλα αυτά περί αλλαγής, καλώς θα γίνουν. Αδικείται γιατί νομίζω ότι δεν υπάρχει το περιβάλλον αυτό που μία ψυχαγωγική – εξωστρεφής εκπομπή, μπορεί να την πάει παραπέρα. Ένα κομμάτι δεν μπορεί να λειτουργήσει αποκλειστικά αυτόνομο», υπογράμμισε.

 «Για μένα το MEGA έχει πετύχει γιατί έχει μία στρατηγική, μία αρχή-μέση-τέλος. Η Ιωάννα Μαλέσκου αδικήθηκε στον ΣΚΑΙ, αλλά τώρα δεν έχουμε δείγματα γραφής με την εκπομπή που έκανε τώρα. Φαίνεται ότι είναι άνετη σε μια εκπομπή που μπορεί να κάθεται και να κουβεντιάζει και να ανταλλάσσονται απόψεις. Θα μπορούσε σε ένα παιχνίδι να είναι καλή. Αν δεν έχεις μια ομάδα που μπορεί να σε στηρίξει, δεν το θεωρώ ευκαιρία, είναι σαν να στο δώσανε για να κάνεις λάθος» τονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη.

 

Για την Ελένη Μενεγάκη είπε πως: «Και τι έγινε αν δεν κάνει κάτι η Ελένη Μενεγάκη; Έχει την πολυτέλεια να μην δουλέψει για κάποιον καιρό. Γιατί πρέπει να δουλέψει σώνει και ντε; Είναι μεγάλο πράγμα να μην έχεις απωθημένα. Η Ελένη πρέπει να είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει απωθημένα».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164