Site icon TLIFE

Κατερίνα Καινούργιου: «Αν είχε βγει σε μας ο Γαρδέλης και εξίσωνε την ομοφυλοφιλία με την κτηνοβασία, δεν θα έβγαινα μετά με τον ίδιο καλεσμένο»

Η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε την έντονη ενόχλησή της, ύστερα από τα σχόλια που έκανε η Φαίη Σκορδά για την εκπομπή της αλλά και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, η οποία τόνισε πως δεν σέβονται τον γνωστό παρουσιαστή.

Κατά τη διάρκεια της «Super Κατερίνα», η παρουσιάστρια εξέφρασε τη στεναχώρια της, κάνοντας ακόμη ένα αιχμηρό σχόλιο για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

«Σαν άνθρωπος στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί μεγάλωσα από την οικογένειά μου με ευγένεια και σεβασμό» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά σε καμία εκπομπή και σε καμία παρουσιάστρια να σηκώσει το δάκτυλο και να πει σε μένα ότι δεν σέβομαι τους συνεργάτες μου. Εμένα που οι συνεργάτες μου είναι οι ίδιοι, δεν τους αλλάζω κάθε χρόνο για να σώσω τον… πο@@ μου. Συγγνώμη κιόλας. Πραγματικά να βγει ένας να πει αν έχω φερθεί άσχημα σε συνεργάτη μου. Όντως ο κόσμος επιλέγει ποιον θα δει και ποιον όχι. Και κάτι τελευταίο…

Αν ποτέ στη δική μας εκπομπή, σε μένα είχε ειπωθεί και είχε έρθει καλεσμένος ο κ. Γαρδέλης και είχε εξισώσει την ομοφυλοφιλία με την κτηνοβασία, δεν θα έβγαινα μετά από break και θα είχα τον ίδιο καλεσμένο. Το έχω αποδείξει σε δικηγόρους, σε Μπέους και τα λοιπά. Το τηλέφωνο κλείνει και ο καλεσμένος φεύγει. Για εμένα αυτό είναι σεβασμός» κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου, κλείνοντας οριστικά το θέμα.

 YouTube video player

© 2024 tlife.gr