Κατερίνα Καινούργιου για Αθηναΐδα Νέγκα: «Για ποιο λόγο να φέρει τη Μαρίνα Σάττι σε τόσο δύσκολη θέση; Όλο τόσο λάθος»

Στα MAD VMA 2024 έδωσε το παρών η Κατερίνα Καινούργιου για να δώσει βραβείο στον Κωνσταντίνο Αργυρό. Η παρουσιάστρια θέλησε να σχολιάσει το πρωί της Πέμπτης την αμήχανη στιγμή ανάμεσα στην Αθηναΐδα Νέγκα και την Μαρίνα Σάττι.

«Για ποιον λόγο τη στιγμή που ανεβαίνεις να δώσεις ένα βραβείο σε μια καλλιτέχνιδα να τη φέρεις σε αυτή τη δύσκολη θέση; Όλο τόσο λάθος» σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Είθισται όταν κάποιος βραβεύει τον τραγουδιστή να τον αγκαλιάσει και να πει κι έναν καλό λόγο για τον άνθρωπο που δίνει το βραβείο. Εδώ μετά η Μαρίνα Σάττι δεν είπε τίποτα και μετά της γύρισε την πλάτη και έφυγε. Είναι η βραδιά της μουσικής. Δεν είμαστε εμείς οι απονεμητές το θέμα αλλά ο καλλιτέχνης που βραβεύεται. Δεν κατάλαβα γιατί το έκανε αυτό και την έκανε να έρθει σε δύσκολη θέση. Εγώ δεν το εξέλαβα σαν χιούμορ. Ξέρει πολύ καλά σε ποιον θα δώσει το βραβείο, ας πει ότι δεν το δίνει εκεί. Θα μπορούσε να αρνηθεί, ήταν λάθος» συμπλήρωσε μετά την προβολή του αποσπάσματος η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164