Κατερίνα Καινούργιου για Δανάη Μπάρκα: «Και να την έβλεπα, δεν ξέρω αν θα τη χαιρετούσα κιόλας»

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της μίλησε για την χθεσινοβραδινή της συνάντηση με τις κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης.

«Ήταν πάρτι της Capital για τα Ποσειδώνια. Είχε πάρα πολύ κόσμο, είχε πάρα πολλά τηλεοπτικά ονόματα», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου. 

«Με τη Φαίη Σκορδά μίλησα πιο πολύ. Είδα τη Μαρία Μπεκατώρου, κάθισα δίπλα με την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο. Ήταν νομίζω όλες οι παρουσιάστριες σχεδόν», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Σε ερώτηση για τη Δανάη Μπάρκα, η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε: «Παιδιά, τη Δανάη Μπάρκα δεν την είδα, αλλά αν την έβλεπα δεν ξέρω αν θα τη χαιρετούσα κιόλας.  Από μακριά μπορεί να της έκανα νεύμα, αλλά…» 

O Γρηγόρης Γκουντάρας σχολίασε με τη σειρά του: «Σε αυτή τη ζωή πρέπει να έχουμε το δικαίωμα να χαιρετάμε αυτούς που θέλουμε και να μιλάμε με αυτούς που θέλουμε και να κάνουμε το αντίθετο με αυτούς που δεν θέλουμε. Και τα υποκριτικά, ότι χαιρετιόμαστε όλοι με όλους, να τα αφήσουμε κάποια στιγμή πίσω. Δεν μπορεί να τα έχουμε καλά όλοι με όλους», είπε με αφορμή τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου. 

Δες ακόμα: Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψη για τη συνάντηση με τη Φαίη Σκορδά και η «υπόσχεση» που έδωσαν

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164