Κατερίνα Καινούργιου για Δανάη Παππά – Λάμπρο Λάζαρη: «Στεναχωριέμαι με αυτά που ακούω, ήμουν σίγουρη ότι θα παντρευτούν»

Τη δική της άποψη για τον χωρισμό της Δανάης Παππά και του Λάμπρου Λάζαρη με τους οποίους διατηρεί φιλική σχέση εξέφρασε το πρωί της Τετάρτης 18/9 μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εγώ λίγο στεναχωριέμαι. Επειδή είναι και οι δυο εξαιρετικά πλάσματα, αυτοδημιούργητα. Τα παιδιά αυτά ξεκίνησαν με πάρα πολλή αγάπη μαζί, έχτισαν πράγματα μαζί, έκαναν περιουσία μαζί γιατί ήταν πολλά χρόνια ζευγάρι και δε μου αρέσουν όλα αυτά που γίνονται τώρα και ακούγονται. Εύχομαι να είναι καλά και οι δυο» ανέφερε η παρουσιάστρια με αφορμή τα όσα έχουν γίνει γνωστά τις τελευταίες ημέρες για τις οικονομικές διαφορές που φέρεται να έχει το πρώην ζευγάρι.

«Ήμουν σίγουρη ότι αυτοί οι δυο άνθρωποι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Και όταν άκουσα τώρα ότι αυτοί οι δυο άνθρωποι δεν έχουν καμία επαφή, αυτό λίγο με στεναχώρησε. Είναι δυο άνθρωποι να χωρίζουν και να μένουν πολιτισμένοι» κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164