Site icon TLIFE

Κατερίνα Καινούργιου για δηλώσεις Δήμου Βερύκιου: «Αν κάποιος πουλάει τρέλες, ουδείς αναντικατάστατος»

Ερωτηματικά άφησαν οι δηλώσεις του Δήμου Βερύκιου για τη μεταγραφή γνωστής κυρίας της ενημέρωσης πριν από αρκετά χρόνια στον Alpha.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος στο Happy Day: «Ήμασταν τότε στην Κάντζα, εκείνη την ώρα έμπαινα στο μεγάλο κτήριο. Βλέπω μέσα σε ένα καλό αυτοκίνητο, τον οδηγό της ο οποίος μέτραγε τα χρήματα. Μιλάμε έχουν περάσει δεκαετίες. Αυτοί ήταν τόσο αφοσιωμένη στο μέτρημα και ήταν και πολλά… Πήγα και χτύπησα το τζάμι και μου είπε «τι θέλεις;».

Το απόσπασμα σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου με την πρωινή της παρέα στον Alpha.

«Αυτά τα λεφτά δεν υπάρχουν στην παρούσα φάση να παίρνει παρουσιάστρια ή παρουσιαστής 1 εκατομμύριο τον χρόνο, ή μπροστά ή αέρα. Ο καθένας πουλάει τον εαυτό του, όπως αυτός κρίνει και νομίζει. Οι εποχές είναι διαφορετικές, υπάρχουν πάρα πολλές εναλλακτικές, πάρα πολλά πρόσωπα, αν κάποιος ζητά τρέλες, ουδείς αναντικατάστατος», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Όταν μιλάω για εμένα, μιλάω για εμένα. Θα πω για μένα και η ομάδα μου να είναι καλά αμειβόμενη και όσα αξίζει ο καθένας, αλλά μιλάει, μετά ο παραγωγός με τον καθένα ξεχωριστά. Και να σας το πω, εμένα δεν με ενδιαφέρει τι παίρνει ο καθένας», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Alpha.

«Ό,τι νιώθει ο καθένας καλά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν μου αρέσουν οι παρουσιαστές που κάνουν κουμάντο στα λεφτά όλων. Παίρνουν ένα σκασμό οι ίδιοι και μετά οι άλλοι…» είπε, επίσης, η Κατερίνα Καινούργιου, με τους συνεργάτες της να αποκαλύπτουν στη συνέχεια πως η ίδια βάζει σε προτεραιότητα την ομάδα της.

YouTube video player

 

© 2024 tlife.gr