Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Δεν το είπα καθόλου υποτιμητικά για εκείνον, δεν θα ξανατσακωθώ μαζί του»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε το πρωί της Πέμπτης να ξεκαθαρίσει μέσα από τη Super Κατερίνα μια δήλωση που έκανε για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και παρεξηγήθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια τόνισε πως το Mega έταξε δική του εκπομπή στον δημοσιογράφο, ώστε να παραμείνει στο κανάλι, κάτι που στεναχώρησε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, όπως αποκάλυψε η ίδια.

«Θέλω να διευκρινίσω για κάτι που είπα χθες. Νομίζω στα sites γράφτηκε ένα μέρος και αν κάποιος διάβαζε τον τίτλο φαινόταν άσχημο. Το είπα χιουμοριστικά με μια δόση αλήθειας, βέβαια. Αλλά καθόλου υποτιμητικά για τον Δημήτρη, ίσα ίσα το είπα για καλό» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Μετά την προβολή των δηλώσεων του Δημήτρη Ουγγαρέζου, η παρουσιάστρια συμπλήρωσε: «Πολλές φορές το ότι τάζουν σε έναν παρουσιαστή ότι θα κάνει δική του εκπομπή για να τον έχουν. Ο Δημήτρης όντως του αξίζει να κάνει κάτι δικό του, έχει δώσει δείγματα και είναι από τους καλύτερους αυτή τη στιγμή. Εγώ για καλό το είπα. Έτσι όπως γράφτηκε, ίσως παρεξηγήθηκε λίγο. Μίλησα μαζί του, όλα καλά. Του τα είχαν μεταφέρει αλλιώς και είχε στεναχωρηθεί».

«Δεν θα ξανατσακωθώ με τον Δημήτρη. Είμαι πάρα πολύ ζεν και σε ωραία φάση, δεν θα κάτσω να τσακωθώ. Τον αγαπώ, είναι φίλος μου» κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164