Με δάκρυα στα μάτια, ο Γιώργος Παπαδάκης ανακοίνωσε το τηλεοπτικό του φινάλε με την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», μετά από 34 χρόνια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο παρουσιαστής, ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένος, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, αλλά και τους τηλεθεατές που βρίσκονταν στο πλευρό του, σε όλη αυτή την πορεία.
Η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της στην εκπομπή, το πρωί της Δευτέρας 28/4 σχολίασαν όσα συνέβησαν στο πλατό του ANT1, με την παρουσιάστρια να τον αποχαιρετισμό του παρουσιαστή, τον πιο αξιοπρεπή που έχουμε δει μέχρι και σήμερα στην ελληνική τηλεόραση.
«Έχουμε δει πολλούς αποχαιρετισμούς σε αυτή την τηλεόραση. Ίσως ο πιο αξιοπρεπής, ο πιο συγκινητικός και ο πιο αληθινός αποχαιρετισμός της τηλεόρασης. Είπε τόσο ωραία πράγματα, μίλησε ανθρώπινα και ήταν όλοι συγκινημένοι. Δεν ακούστηκε κιχ στο πλατό, εύγε», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ