Site icon TLIFE

Κατερίνα Καινούργιου για Ιωάννα Τούνη: «Μου έστειλε μήνυμα χθες και το εκτίμησα» – Όλα όσα συζήτησαν οι δυο γυναίκες

Μετά την αποκάλυψη ότι η Ιωάννα Τούνη και η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκαν στην ίδια εκδήλωση χωρίς να ανταλλάξουν κουβέντα, η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα ανέφερε ότι χθες η Influencer της έστειλε προσωπικό μήνυμα.

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε όλα όσα κουβέντιασε με την Ιωάννα Τούνη, η οποία είχε παρεξηγηθεί με την παρουσιάστρια.

«Μου έστειλε μήνυμα χθες και το εκτίμησα ιδιαίτερα. Είχαμε μια ανταλλαγή μηνυμάτων» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και λίγο αργότερα συμπλήρωσε: «Μου είπε για το event που σας έλεγα ότι δεν μου μίλησε και μου ανέφερε ότι εκείνη νόμιζε ότι εγώ δεν της μίλησα και ότι μπήκε μέσα και της γύρισα την πλάτη. Και εγώ είχα νιώσει το ίδιο για εκείνη. Οπότε προφανώς έγινε κάποια παρεξήγηση. Συμβαίνουν αυτά. Μου εξήγησε ότι είχε στεναχωρηθεί πολύ με το περιστατικό στο αεροδρόμιο και ότι ειλικρινά δεν τσουβάλιασε όλους τους δημοσιογράφους».

«Της είπα και εγώ «Ιωάννα μου ένιωσα ότι έγινε ένα τσουβάλιασμα και έπρεπε να υπερασπιστώ τους συνεργάτες μου. Από εκεί και πέρα πρέπει να το ξεκαθαρίζεις και όλα καλά». Να είναι καλά η κοπέλα. Δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίζουμε και εκείνη προσπαθεί να ρίξει τους τόνους. Της είπα ότι είναι παρορμητική, σαν και μένα» ανέφερε επίσης η Κατερίνα Καινούργιου. 

 

© 2024 tlife.gr