Κατερίνα Καινούργιου για Σκορδά και Μπάρκα: «Μην είστε τόσο σίγουροι ότι η Δανάη θα αλλάξει από τη ζώνη 9 – 12»

Το δικό του ρεπορτάζ για τη Φαίη Σκορδά και το τηλεοπτικό της μέλλον μετέφερε στον αέρα της Super Κατερίνα ο Χάρης Λεμπιδάκης, με την Κατερίνα Καινούργιου να επισημαίνει ότι δεν είναι πολύ σίγουρη ότι η Δανάη Μπάρκα θα μετακινηθεί από την πρωινή ζώνη του Mega.

«Υπάρχει θέμα με τη Φαίη Σκορδά και τον ΑΝΤ1. Έχει κάνει δύο ραντεβού με τον ΑΝΤ1, έχει ολοκληρωμένη πρόταση. Εγώ προσωπικά δε μπορώ να πιθανολογήσω τι της είπαν» είπε αρχικά ο δημοσιογράφος και στη συνέχεια ανέφερε πως η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ καλείται να αποφασίσει το Σαββατοκύριακο αν θα δεχτεί την πρόταση από το Mega ή αν θέλει να επιστρέψει στον ΑΝΤ1.

«Εγώ ξέρω ότι της πρότειναν το Σαββατοκύριακο στον ΑΝΤ1» αποκρίθηκε η Κατερίνα Καινούργιου. «Για να είμαστε αντικειμενικοί, πηγαίνει καλά η Δανάη Μπάρκα» συνέχισε η παρουσιάστρια του Alpha, επισημαίνοντας παράλληλα πως από ό,τι γνωρίζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος (που λέγεται ότι θα είναι ένας από τους στενούς συνεργάτες της Φαίης Σκορδά) θέλει να κάνει κάτι δικό του.  

«Δεν είναι λίγο αδικία εφόσον η Δανάη Μπάρκα πάει καλά; Αντικειμενικά μιλάμε τώρα. Ξέρω από τις κουβέντες που έχω κάνει παλαιότερα με τη Φαίη ότι έχει κάνει πολλή αγάπη στον ΑΝΤ1» πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164