Site icon TLIFE

Κατερίνα Καινούργιου για Τζόυς Ευείδη: «Τις αγαπάει τις γυναίκες έτσι δεν είναι; Απάντησα και το μετάνιωσα»

Στην πρόσφατη παρεξήγηση που είχε με την Τζόυς Ευείδη αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου την Παρασκευή 19/5.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα, αφού υποδέχτηκε τον Χάρη Ρώμα για την συνέντευξή τους, κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους, αναφέρθηκε στην παρεξήγησή της με την ηθοποιό, καθώς οι δύο τους διατηρούν άψογες σχέσεις.

«Να σε ρωτήσω την Τζόυς την βλέπεις, μιλάτε; Τι έπαθε μαζί μου καλέ; Καλά είναι; Έγραφε κάτι περίεργα στο Facebook για εμένα. Μου είναι τόσο συμπαθής και κάτι έπαθε ξαφνικά και λέω για ποιον λόγο; Με σχολίασε αρνητικά. Άσχετο τώρα. Την έχουμε φιλοξενήσει τόσες φορές και στενοχωρήθηκα. Τις αγαπάει τις γυναίκες έτσι δεν είναι; Λίγο τσαντίστηκα, απάντησα και τελικά το μετάνιωσα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν έχω ιδέα για αυτό που μου λες, αλλά θα την πάρω τηλέφωνο να την ρωτήσω. Είναι υπέροχη, δεν νομίζω να ήθελε να τα βάλει μαζί σου, ίσως ήταν μια παρεξήγηση. Είναι ένα πολύ αγαπητό παιδί στον κόσμο, γιατί εκπέμπει ενέργεια. Εγώ θα της μιλήσω για αυτό, αλλά αγαπάει πολύ τις γυναίκες», απάντησε ο Χάρης Ρώμας.

Η Τζόυς Ευείδη είχε σχολιάσε με ανάρτηση (που λίγο αργότερα διέγραψε) τις δύσκολες ημέρες της Κατερίνας Καινούργιου, με την παρουσιάστρια να απαντά στο Instagram. (Δες εδώ περισσότερα)

© 2024 tlife.gr