Site icon TLIFE

Κατερίνα Καινούργιου: Η ατάκα της Ματίνας Παγώνη για τον Λιάγκα που την άφησε άφωνη – «Οι κυρίες προηγούνται»

Η Ματίνα Παγώνη επέλεξε την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για να μιλήσει το πρωί της Παρασκευής 5 Ιουλίου και όχι εκείνη του Γιώργου Λιάγκα, τονίζοντας μάλιστα ότι οι δύο παρουσιαστές… θα έκαναν το καλύτερο ντουέτο της ελληνικής τηλεόρασης, αν ποτέ έπαιρναν την απόφαση να συνεργαστούν.

«Βγήκατε χθες στον Λιάγκα, δεν πειράζει. Τι ζηλιάρης και αυτός πια! Δεν ηρεμεί και αυτός λίγο, έχει ερωτευτεί και όλα καλά. Ας ηρεμήσει!» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Τότε η Ματίνα Παγώνη την αιφνιδίασε με την πρότασή της: «Θα ήσασταν το καλύτερο ντουέτο! Δοκιμάστε και μαζί, θα είναι πολύ ωραία».

«Αν κάναμε εκπομπή μαζί με τον Λιάγκα, θα πήγαινε πολύ καλά. Προς το παρόν ο καθένας έχει τη φιλοδοξία να την κάνει μόνος του, αφήστε το για μελλοντικά. Αφήστε τα «μαζί», θα κοστίσει πολύ. Μελλοντικά! Η Κατερίνα με τον Γιώργο, όχι ο Γιώργος με την Κατερίνα, οι κυρίες προηγούνται. Δεν έχω κανένα θέμα εγώ, μεγάλη μου χαρά οι συνεργασίες. Εγώ θα είμαι μόνη μου εδώ με την παρέα μου του χρόνου και ο Γιώργος με τη δική του παρέα» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

YouTube video player

© 2024 tlife.gr