Κατερίνα Καινούργιου: «Ο σύντροφός μου ήρθε στην πρεμιέρα μου να μου πει καλή επιτυχία και να μου φέρει τα πιο όμορφα λουλούδια»

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε χθες Δευτέρα 16/9 πρεμιέρα για τέταρτη σεζόν στον Alpha με την εκπομπή «Super Κατερίνα» γεμάτη χαρά και ενθουσιασμό που επέστρεψε σε μια δουλειά που τόσο αγαπάει.

Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής, το Breakfast@Star συνάντησε την παρουσιάστρια έξω από το στούντιο, η οποία έκανε τις πρώτες δηλώσεις της μετά την πρεμιέρα του Super Κατερίνα. 

«Υπάρχουν αλλαγές στην εκπομπή, δεν έχω δει ακόμη τι έκαναν οι άλλοι. Σίγουρα χρειάστηκε μια ανανέωση, προσπαθούμε, είναι πρώτη μέρα. Μαραθώνιος παιδιά, θα δείξει. Έχω πολύ καλή διάθεση και ενέργεια. Μου δημιούργησαν ασφάλεια οι συνεργάτες μου. Δεν υπονόησα, ούτε φωτογράφισα κάποιον συγκεκριμένο όταν μίλησα για τοξικότητα, γενικότερα για το πώς θα διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις. Θέλω λίγο πιο ευχάριστα πράγματα και καλή ενέργεια. Κάθε χρόνο βρίσκομαι στο μάτι του κυκλώνα» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

 

«Πέρασα πολύ όμορφα το φετινό καλοκαίρι. Είμαι ξεκούραστη και χαλαρή. Μου έλειψε η δουλειά μου. Βλέποντας κάποια λάθη που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια λες αυτά τα λάθη δεν θέλεις να τα επαναλάβεις τις επόμενες χρονιές. Είναι πολύ φυσιολογικό. Ο σύντροφός μου ήρθε στην πρεμιέρα μου να μου πει καλή επιτυχία και να μου φέρει τα πιο όμορφα λουλούδια. Αλλά δεν φάνηκε πουθενά» είπε για τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164