Κατερίνα Καινούργιου: «Πίστευα ότι η Ιωάννα Τούνη γνώριζε για την κάμερα – Αντιδράσαμε, δεν υπάρχουν μαγιό για μαμάδες»

Το ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη κατά του δημοσιογράφου, Πέτρου Νάζου θέλησε να σχολιάσει η Κατερίνα Καινούργιου την Τετάρτη 5/6.

Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο στη σελίδα του Mykonos Live Tv, όπου η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται σε μια βίλα στη Μύκονο μαζί με τις φίλες της, ωστόσο, το συγκεκριμένο βίντεο ήταν παράνομο, αφού η influencer δεν γνώριζε πως βρισκόταν εκεί φωτογράφος.

«Πίστευα ότι η Ιωάννα Τούνη γνώριζε για την κάμερα. Και εμείς το δείξαμε το βίντεο και φιλοξενήσαμε και τον Πέτρο. Για τα σχόλια που έκανε ο Πέτρος έχει δίκιο και εκεί διαφωνήσαμε και εμείς μαζί του, αλλά φαντάστηκα ότι ήταν ενήμερη. Δεν γίνεται να βάλει βίντεο από ιδιωτικό χώρο χωρίς να έχεις ενημερώσει τον άλλο. Ο Πέτρος είναι τόσα χρόνια επαγγελματίας φαντάζομαι ότι θα γνωρίζει τις νομικές κυρώσεις, είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου». 

Και συνέχισε: «Την καταλαβαίνω για αυτά που είπε, γιατί στο βίντεο δεν είναι μόνο η ίδια. Ήταν και άλλα κορίτσια, με τα μαγιό τους και μπορεί να μην ήθελαν να βγει προς τα έξω. Εμείς αντιδράσαμε σε αυτά που είπε ο Πέτρος γιατί δεν υπάρχουν μαγιό για μαμάδες. Αυτό με ενοχλεί και σε δικές μου περιπτώσεις. Όταν είμαι κάπου έξω δεν με νοιάζει αν θα δείξουν εμένα, αλλά τον άλλον που είναι δίπλα μου τον ρώτησε κανείς αν θέλει να φανεί; Ίσως ήταν ένα μεγάλο φάουλ του Πέτρου και πρέπει να της ζητήσει συγγνώμη».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164