Ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για να σχολιάσει τα σημερινά θέματα. Ωστόσο λίγο πριν αποχωρήσει από το πλατό, οι συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου δεν δίστασαν να τον ρωτήσουν… αν είναι ακόμη παντρεμένος.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Παραμένεις παντρεμένος;» ρώτησε ο Γιάννης Πουλόπουλος τον τραγουδιστή μετά τις φήμες χωρισμού από τη σύζυγό του, Δήμητρα.
«Δεν ήρθα ως τραγουδιστής στην εκπομπή αλλά ως συνεργάτης» απάντησε ο Τριαντάφυλλος. Τότε η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε ανοιχτά «Έχεις χωρίσει;».
«Δεν λέω τίποτα για τα προσωπικά μου. Εγώ εδώ ήρθα ως τραγουδιστής να μιλήσω για τη δουλειά μου; Ήρθα να σχολιάσω τους πάντες. Με τη Δήμητρα είμαστε πολύ καλά, και το παιδί, όλα» ήταν η απάντηση του Τριαντάφυλλου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ