Κατερίνα Καινούργου για Γρηγόρη Βαλλιανάτο: «Είδα το σχόλιο για τον Αλέξη Κούγια και ανατρίχιασα, δεν το πίστευα»

Το σοκ της με την ανάρτηση που έκανε στα social media ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος για τον Αλέξη Κούγια εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τρίτης 4 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή της.

«Kαλός ποινικολόγος είναι ο νεκρός ποινικολόγος. (Ήταν, διορθώνω). Θερμά συλλυπητήρια στους αγαπημένους του. (Εννοώ και τις αγαπημένες του)» έγραψε στην ανάρτησή του ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος προκαλώντας μάλιστα και την έντονη αντίδραση του γιου του, Χρήστου. (δες εδώ την απάντηση του Χρήστου Κούγια)

Η Κατερίνα Καινούργιου, λοιπόν, που έχει φιλοξενήσει αρκετές φορές στην εκπομπή της τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, με αφορμή αυτή την ανάρτησή του είπε,  «Το είδα και έπαθα σοκ. Ανατρίχιασα. Είδα το σχόλιο του κύριου Βαλλιανάτου στα social media και ειλικρινά επειδή τον έχουμε φιλοξενήσει ουκ ολίγες φορές στην εκπομπή δε το πίστευα αυτό που είδα. Με συγχωρείτε αλλά θλίβομαι απίστευτα για τον κύριο Βαλλιανάτο. Δε το περίμενα ποτέ».

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164