Site icon TLIFE

Κατερίνα Καραβάτου για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν έχουμε σχέσεις, ποτέ δεν είχαμε»

Για τη σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την οποία είχε συνεργαστεί στο «Μες στην καλή χαρά» αλλά και το ενδεχόμενο να τις δούμε να συνεργάζονται ξανά στο μέλλον, μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η Κατερίνα Καραβάτου ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν υπήρξαν φίλες με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενώ τόνισε πως η συνεργασία τους ανήκει στην… προϊστορία και δε θα ήθελε να αναφέρεται πλέον σε αυτά τα θέματα.

«Δεν είναι όλες οι συνεργασίες το ίδιο. Δεν είναι όλες οι σχέσεις το ίδιο πράγμα. Το 90% των συνεργασιών που έχω κάνει είναι καταπληκτικές και υπάρχουν και στιγμές που δεν είναι ίδιες και υπάρχουν και για όλους τους ανθρώπους σε όλες τις δουλειές… Δε ξέρω τι μπορεί να έχει ο καθένας στο μυαλό του και δε θέλω να αναφερθώ και σε παλιές ιστορίες» είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

«To ότι δεν είμαστε φίλες με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν είναι κάτι άγνωστο. Δε θέλω να μιλάω καθόλου γι’ αυτές τις ιστορίες καθόλου. Δεν έχουμε σχέσεις, δεν είχαμε ποτέ. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι σχέσεις με αυτούς που συνεργάζονται. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω πάντα καλές σχέσεις με τους ανθρώπους, αυτό θεωρώ ότι το έχω καταφέρει. Με άλλους είσαι πιο κοντά, με άλλους όχι» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Γιατί με ρωτάτε συνέχεια αν θα ξανασυνεργαζόμουν με την Κωνσταντίνα; Δε θέλω, δε με αφορά αυτή η συζήτηση καθόλου. Δε θέλω να ανοίγονται κουβέντες και να προκύπτουν ζητήματα. Είναι μια προϊστορία για μένα αυτό το πράγμα, πραγματικά δεν έχω καμία σχέση με αυτό το πράγμα» αντέδρασε η Κατερίνα Καραβάτου σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να ξανασυνεργαστεί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

© 2024 tlife.gr