Κατερίνα Καραβάτου: «Η κόρη μου θέλει να γίνει τραγουδίστρια, ο γιος μου ποδοσφαιριστής»

Στην κυπριακή εκπομπή «Ήρθε και έδεσε» φιλοξενήθηκε η Κατερίνα Καραβάτου και, μεταξύ άλλων, έκανε μία σπάνια αναφορά στον Κρατερό Κατσούλη και τα παιδιά τους.

Μιλώντας στην παρουσιάστρια Γιώτα Δαμιανού, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι η 13χρονη Αέλια και ο 8χρονος Αρίωνας ήταν μαζί της στην Κωνσταντινούπολη ωστόσο δεν παρακολουθούν το Power of Love.

«Τα παιδιά μου ήταν μαζί μου στην Κωνσταντινούπολη οπότε ήταν πολύ κοντά στο Power of Love. Βεβαίως πρέπει να κρατιούνται οι αποστάσεις. Η Αέλια μου σε λίγες μέρες 13 χρόνων, ο Αρίωνας μου είναι μικρός, είναι 8 χρονών. Είναι πολύ αργά για να βλέπουν το Power of Love», ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Όλο αυτό το πράγμα, επειδή το ζουν από πολύ μικρά, το βλέπουν σαν ένα παιχνίδι. Σε μένα έρχονται στα στούντιο, με τον μπαμπά τους πηγαίνουν σε παραστάσεις. Ήτανε 15 ημέρες σε περιοδεία που ήτανε ο Κρατερός σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Η Αέλια, που με κοιτάει τώρα από τη σκάλα, θέλει να γίνει τραγουδίστρια και τραγουδάει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ο Αρίωνας θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής – επιχειρηματίας» πρόσθεσε, επίσης η Κατερίνα Καραβάτου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164