Κατερίνα Καραβάτου: «Με το Power of love αισθάνομαι πάλι λίγο σαν μαθητούδι»

Η Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Τύπος Tv και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου με αφορμή το Power of Love, του οποίου ανέλαβε το τιμόνι της παρουσίασης. Η αγαπημένη παρουσιάστρια εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πιάνει τον εαυτό της να νιώθει ξανά… μαθητούδι στην τηλεόραση.

Από το «My Style Rocks» στο «Power of love». Πως αισθάνεσαι για αυτή την τηλεοπτική μετάβαση;

Αισθάνομαι σαν να στροβιλίζομαι γιατί έγιναν όλα πάρα πολύ γρήγορα και δεν ήταν κάτι το οποίο περίμενα. Είναι επίσης και η μετάβαση σε μία άλλη χώρα που κάνει μία πολύ μεγάλη διαφορά, αισθάνομαι όμως πάρα πολύ ωραία.

Πως είναι η πρώτη εμπειρία από τα γυρίσματα;

Τα τελευταία χρόνια, που έγινε αυτή η μετάβαση μου από τη live τηλεόραση στη μαγνητοσκοπημένη, βλέπω κι έναν άλλο κόσμο της τηλεόρασης. Αυτή είναι η πραγματικότητα και το έχω ξαναπεί ότι μαθαίνω πολλά πράγματα που δεν ήξερα. Και το «My style rocks» είναι πολύ μεγάλο σχολείο για εμένα και το «Power of love», που έχει έναν τελείως διαφορετικό τρόπο γυρίσματος. Είναι κάτι πολύ αλλιώτικο, αισθάνομαι πάλι λίγο σαν μαθητούδι που μπαίνω και προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται και πως.

Εντάξει, έχοντας την εμπειρία των χρόνων, ενδεχομένως να είναι πιο εύκολο αλλά είναι ένα διαφορετικό πρότζεκτ, ένα διαφορετικό φορμάτ, που χρειάζεται από εμένα να αναπτύξω κι άλλες πτυχές της δουλειάς μου και είναι πολύ εντυπωσιακό όλο αυτό. Είμαι, μέχρι στιγμής, με ανοιχτά μάτια και παρατηρώ με πάρα πολύ μεγάλη προσοχή!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164