Κατερίνα Λέχου: Η εξομολόγηση για τη γνωριμία με τον Μάνο Στρατάκη και η αποκάλυψη για τη διαφορά ηλικίας

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε η Κατερίνα Λέχου την Τρίτη 15/10.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Μάνο Στρατάκη, αποκαλύπτοντας πώς κατάλαβε ότι είναι ο «ένας».

«Στα 40 γίναμε ζευγάρι με τον Μάνο, είχαμε γνωριστεί από πιο πριν. Τότε είχα τα μάτια για να δω, να καταλάβω τις ανάγκες τις δικές μου και όχι ότι θα έπρεπε να είναι. Στα 40 ήμουν πιο γειωμένη, σε καλύτερη επαφή με τον εαυτό μου, με αυτό που είμαι. Και έχει σημασία αυτό γιατί ένα πράγμα μάς δίνει ο άλλος που είναι κομβικό, πυρινικό, που χωρίς αυτό “δεν αναπνέουμε”. Ο Μάνος είχε αυτό που έψαχνα, αλλά έπρεπε να καταλάβω τι έχω ανάγκη εγώ για να το αναγνωρίσω στον άλλο. Έπρεπε να το βρω, αν δεν το έβρισκα, δεν θα τον έβλεπα», είπε αρχικά η Κατερίνα Λέχου.

«Ο Μάνος ήταν 33 και εγώ ήμουν 40 όταν γίναμε ζευγάρι. Ένας άντρας 33 χρονών δεν έχει κατασταλάξει στη σημερινή εποχή. Ο Μάνος όμως, είναι δομημένος. Έχει ζήσει πολλά χρόνια μόνος του, είναι αυτάρκης, φρόντιζε τον εαυτό του, έχει μια ωριμότητα. Μου αρέσει σε έναν άντρα να βλέπω ότι είναι τρυφερός και δεν ντρέπεται να το δείξει. Εγώ αυτό έχω ανάγκη και ήταν πολύ πυρινικό για μένα. Η τρυφερότητα, μια γλύκα δηλαδή. Γιατί εγώ είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου, πολύ απόλυτη, καθόλου επιεικής, αυτομαστιγώνομαι και δεν έχω ανάγκη να μου το κάνει κι άλλος παραπάνω. Δεν αντέχω», συμπλήρωσε ολοκληρώνοντας η Κατερίνα Λέχου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164