Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Τροχαίο ατύχημα για τη δημοσιογράφο – «Με έσωσε η ζώνη»

Ένα τροχαίο ατύχημα είχε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου το πρωί της Τετάρτης 18/9, λίγο πριν βρεθεί στην Super Κατερίνα, όπου εμφανίζεται καθημερινά.

«Ζητώ συγγνώμη που σας αναστατώνω και που αναστατώνω τους τηλεθεατές» είπε αρχικά η Κατερίνα Παπακωστοπούλου όταν ρωτήθηκε από την Κατερίνα Καινούργιου για το αν είναι όλα καλά με την υγεία της.

«Είμαι οδηγός 30 χρόνια. Δε μπορώ να διανοηθώ κι εγώ πως το έπαθα γιατί, είμαι καλή οδηγός και πρόσεχα. Αυτό που με έσωσε ήταν η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι. Θέλω να ευχαριστήσω τους άνδρες της πυροσβεστικής από το Κορωπί… Έχασα κάπως τον έλεγχο. Δε ξέρω αν έφταιγε το οδόστρωμα που έχει και πολλή υγρασία τώρα το πρωί, ή αν εγώ που εκείνη τη στιγμή – που δεν ήμουν αφηρημένη σε καμία περίπτωση, γιατί είμαι ευαισθητοποιημένη και δεν έτρεχα – ήμουν σε επαρχιακό δρόμο.

Το έζησα σαν ταινία, έπαιρνα τη μια ελιά μετά την άλλη. Άνοιξαν οι αερόσακοι, βούιζε το αυτί μου. Έχω μόνο τον πόνο στον αυχένα και την πλάτη, σίγουρα μετά την εκπομπή θα πάω για κάποιες εξετάσεις… Έχω μιλήσει με τον γιατρό μου, το ότι φόραγα ζώνη ήταν σωτήριο… Μετά την εκπομπή θα πάω για κάποιες εξετάσεις… Να είμαστε καλά, δε ξέρω τι να πω. Η κακή στιγμή θα πω» περιέγραψε στη συνέχεια η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164