Site icon TLIFE

Κατερίνα Στανίση: «Οι τραγουδίστριες θέλουν να φαίνονται μικρότερες αλλά όχι να γίνομαι γελοία και να ντύνομαι σαν 15χρονη»

Στην εκπομπή «Summer’s Cool» και τον δημοσιογράφο, Ισίδωρο Φίκαρη παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Στανίση 

Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια μίλησε για τις φήμες που έχει ακούσει στο παρελθόν, για τις πλαστικές επεμβάσεις, ενώ αναφέρθηκε και στη Δέσποινα Βανδή και την επιλογή της να ακυρώσει τη συναυλία της στην Τούρκια.

«Μια τραγουδίστρια μπορεί να τραγουδάει όσο της επιτρέπει η ηλικία της και αποδίδει η φωνή της. Έχουμε μάθει με κόσμο. Οι τραγουδιστές, οι περισσότεροι είμαστε μόνοι. Είναι το τίμημα!

Σχετικά με το χειρότερο πράγμα που έχει ακούσει για τον εαυτό της, η Κατερίνα Στανίση ανέφερε: «Ήμουν 35 χρονών και έλεγαν ότι έκανα πλαστικές, ότι μεγάλωσα το μάτι. Όταν είσαι τραγουδιστής σε βρίζουν, δεν έχουν με τίποτα άλλο να ασχοληθούν! Δεν θέλω να κάνω πλαστικές, φοβάμαι. 20 δεν γίνομαι!

Όσον αφορά την εμφάνισή της η Κατερίνα Στανίση σημείωσε: «Τόσα χρόνια στο χώρο και ξέρω να ντύνομαι. Οι τραγουδίστριες θέλουν να φαίνονται λίγο μικρότερες αλλά όχι να γίνομαι γελοία και να ντύνομαι σαν 15χρονη».

Για το περιστατικό με τη Δέσποινα Βανδή στην Τουρκία, η Κατερίνα Στανίση σχολίασε: «Δεν είναι ωραίο να μπλέκουν τη μουσική με όλα αυτά. Αυτά είναι πράγματα που δεν ξεχνιούνται ποτέ, έγιναν φρικαλέα πράγματα τότε. Κάποια στιγμή όμως, πρέπει να σταματήσουν όλα αυτά. Να μην ζούμε με αυτά συνέχεια».

© 2024 tlife.gr