Site icon TLIFE

Κατερίνα Στικούδη: «Ήταν τραγικό που είπαν για το μωρό μου ότι είναι χοντρό»

Για την βάφτιση του μικρότερου γιου της, Νικόλα που έγινε πριν από μερικές ημέρες μίλησε η Κατερίνα Στικούδη στην κάμερα του Happy Day και στον δημοσιογράφο Γιώργο Γιαννούλια.

Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα σχόλια που γράφτηκαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για τα κιλά του μωρού της, χαρακτηρίζοντάς τα «τραγικά».

«Ήταν όλα πολύ όμορφα στη βάφτιση. Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα. Έγινε σε στενό κύκλο με πολύ κοντινούς φίλους και την οικογένεια. Ο μικρός είναι υπομονετικός πολύ, δεν έβγαλε κιχ το γλυκάκι μου» ανέφερε η Κατερίνα Στικούδη για τη βάφτιση του γιου της.

«Δε μπορούμε να κρίνουμε τα βρέφη για τα κιλά. Βασικά, δε μπορούμε να κρίνουμε κανέναν. Ο καθένας θα είναι όπως θέλει να είναι. Αν κάποιος θέλει να φάει λίγο παραπάνω, να φάει ελεύθερα. Αν κάποιος δε θέλει να φάει, δε θα φάει. Αυτό που πρέπει να ζυγίζουμε όποιον περνάει από μπροστά μας και να είναι ακριβώς όπως θέλουμε εμείς, το θεωρώ πολύ αχρείαστο.

Δεν με πίκρανε που σχολιάσανε τα κιλά του μωρού μου. Μου φάνηκε αστείο. Τραγικό. Δε θα πω ότι πικράθηκα, αλλά δε μπορούμε να πούμε σε ένα βρέφος ότι είναι χοντρό. Να το χαρακτηρίσουμε έτσι» είπε στη συνέχεια για τα σχόλια που της έγραφαν σχετικά με τα κιλά του μωρού της.

© 2024 tlife.gr