Κατερίνα Στικούδη: «Οι δημοσιογράφοι ήταν σκληροί απέναντί μου, έπρεπε να ντυθώ μασκαράς για να ακούσουν τη φωνή μου»

Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε καλεσμένη στο κανάλι της Rainbow Mermaids στο Youtube και μίλησε για όλους και για όλα.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο «Your Face Sounds Familiar» και για τις μεταμφιέσεις που έκανε

«Σίγουρα όσο δουλεύουμε έχουμε εξέλιξη. Όταν μένουμε στάσιμοι και τεμπελιάζουμε και επαναπαυόμαστε ότι έχουμε φτάσει εκεί που θέλουμε και είμαστε τέλειοι και έχουμε τα βραβεία στο χέρι και αράζουμε, δεν δουλεύουμε, μένουμε στάσιμοι. Ήταν τόση η αγάπη που πήρα στο Your Face Sounds Familiar, που ήταν μη διαχειρίσιμη. Δεν είχα ακούσει ποτέ τόσο καλά και ωραία λόγια από δημοσιογράφους και ανθρώπους που ήταν σκληροί απέναντι μου, στο ξεκίνημα. Σκέφτηκα ότι τελικά πρέπει να ντυθώ μασκαράς για να ακούσουν τη φωνή μου», είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.

Και συνέχισε: «Μου λένε ακόμα για τη μεταμόρφωσή μου σε Δήμητρα Γαλάνη και λέω ότι αν έλεγα το τραγούδι με τον ίδιο τρόπο και ήμουν εγώ, δε θα ήταν θετικά τα σχόλια. Το ότι δεν φαινόμουν εγώ και υπήρχε μια άλλη φιγούρα το έκανε πιο αγαπητό. Στο παιχνίδι ήθελα να κάνω την πλάκα μου, να τσαλακωθώ, γιατί αισθανόμουν κι εγώ ότι δε χρειάζεται να σκέφτομαι πώς φαίνομαι.

Είμαι εκεί ως κάτι άλλο και κάνω κάτι άλλο. Με απελευθέρωσε πάρα πολύ. Είναι ένα πρότζεκτ που δε θα το ξεχάσω ποτέ. Μου έλεγαν να μην πάω και ότι εμένα πρέπει να κάνουν εκεί και είπα ότι θα πάω και θα περάσω τέλεια. Το Your Face Sounds Familiar ήταν reset στην καριέρα μου».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164