Κατερίνα Ζαρίφη: «Έφευγα από την Ελένη Μενεγάκη και πήγαινα για τις χημειοθεραπείες του μπαμπά μου»

Η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Παρασκευής στο After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε από καρδιάς για την περίοδο που κλήθηκε να διαχειριστεί την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα, ενώ ήταν μέλος της τηλεοπτικής παρέας της Ελένης Μενεγάκη.

«Τώρα λογικά πρέπει να είμαι μια 18ετία – 20ετία στην τηλεόραση. Είναι πραγματικά από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα να ασχοληθείς αλλά είναι από αυτά που είναι και από τα πιο ψυχοφθόρα. Στην τηλεόραση, όπως και να είσαι, θα πρέπει να πεις «τώρα πατάω κουμπί και θα βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό» γιατί ο άλλος που είναι στο σπίτι δεν θα καταλάβει αν εσύ χώρισες με τον γκόμενο, έχασε η ομάδα σου ή ακόμη και πιο σοβαρά ζητήματα» αναφέρει αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Εγώ τα πέρασα αυτά, ας πούμε. Ειδικά η ψυχαγωγία σε θέλει τούρμπο. Αυτό έχει μια ψυχολογική φθορά τεράστια. Ας πούμε εγώ πέρασα την ασθένεια του πατέρα μου, μέχρι που έφυγε, όντας μέλος μιας τηλεοπτικής παρέας. Βέβαια και πάλι αυτό σε κάνει και να ξεχνιέσαι, δεν το συζητώ. Έπρεπε τότε να πηγαίνω στην Ελένη και μετά να πηγαίνω για τις χημειοθεραπείες του μπαμπά μου. Είναι πάρα πολύ καλό αυτό ειδικά όταν είσαι με ανθρώπους που κατανοούν και καταλαβαίνουν. Δηλαδή με ανθρώπους που δεν σου λένε ότι σε θέλουν τσίτα και σήμερα. Όταν έχεις και κατανόηση, ναι βοηθάει πάρα πολύ η δουλειά.

Παλιότερα με εξαντλούσε το ότι πρέπει να είμαι συνεχώς χαρούμενη, πολύ περισσότερο γιατί ήμασταν από τα πολύ χαϊδεμένα παιδιά που όλοι έλεγαν «καλέ, η Μενεγάκη που έχει τα χαρούμενα» και αυτά. Όταν άρχισαν όμως να έρχονται οι πρώτες σφαλιάρες, άρχισα να μπαίνω σε μια διαδικασία του «θα καταφέρω και θα σας ευχαριστήσω όλους, μην φοβάστε τίποτα παιδιά». Κατάλαβα ότι αυτό το πράγμα δεν γίνεται να το καλύψεις και από κει και πέρα έχω μια διαφορετική λογική στην τηλεόραση» συμπλήρωσε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164