Κατερίνα Ζαρίφη για Λιάγκα – Αντωνά: «Όταν ξεκινάει κάτι όμορφο, η απότομη δημοσιότητα το φρενάρει»

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στη Super Κατερίνα και τη Μένια Κούκου για τη συνεργασία της με το Open, ενώ ρωτήθηκε για τις πρόσφατες φήμες στην προσωπική ζωή του Γιώργου Λιάγκα μετά την κοινή έξοδο με την Μαρία Αντωνά

«Περιμένουμε από τον παραγωγό μας τον Νίκο Κοκλώνη τι ακριβώς θα γίνει. Υπάρχει μια πολύ καλή διάθεση», είπε αρχικά για τη συνεργασία της με το Open.

Για τα έντονα σχόλια που δέχτηκε η Ιωάννα Τούνη για την εμφάνιση με μαγιό της Μύκονο: «Εγώ αν είχα το σώμα της Τούνη μπορεί να πήγαινα στο Σύνταγμα μόνο με αστεράκια. Σίγουρα η ηθική του ανθρώπου δεν κρύβεται στο εάν φοράει ένα αποκαλυπτικό μαγιό. Είμαστε στην εποχή που ο καθένας θα φοράει και θα κάνει ότι γουστάρει», ήταν το μήνυμα της παρουσιάστριας.

Σε ερώτηση για την κοινή έξοδο του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά: «Σε αυτές τις περιπτώσεις με στενοχωρεί όταν ξεκινάει κάτι όμορφο και η τόση απότομη δημοσιότητα να το φρενάρει. Οι ερωτευμένοι τηλεοπτικοί άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι άνθρωποι. Θα τους έβλεπα τηλεοπτικά μαζί 100%», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη. 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164