Site icon TLIFE

Κάτια Ταραμπάνκο: Ξανά στο Survivor – Rewind στις πιο δυνατές στιγμές της στον περσινό κύκλο

Είναι πλέον επίσημο! Η Κάτια Ταραμπάνκο επιστρέφει δριμύτερη στο Survivor και είναι έτοιμη να ολοκληρώσει αυτό που δεν πρόλαβε πέρσι… δηλαδή να φτάσει ως τον μεγάλο τελικό του reality επιβίωσης. 

Το γνωστό μοντέλο πήρε πέρσι την απόφαση να αφήσει τις πασαρέλες και τις φωτογραφίσεις για να ταξιδέψει ως τον Άγιο Δομίνικο και να ριχτεί στους στίβους μάχης. Η Κάτια Ταραμπάνκο από τις πρώτες ημέρες έδωσε το 100% του εαυτού της, έφερνε συνεχώς νίκες για την ομάδα των Διάσημων και αποδείχθηκε όχι μόνο μία από τις πιο δυνατές παίκτριες αλλά και το απόλυτο φαβορί να νικήσει το Survivor.

«Μιλάμε ήδη για τη νικήτρια του Survivor. Πήγε για να κερδίσει!» σχολίαζαν τότε οι δημοσιογράφοι για την Κάτια. 

Ωστόσο ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά και τα κιλά που έχασε ήταν οι λόγοι που την ανάγκασαν να αποχωρήσει οικειοθελώς από το reality επιβίωσης, καθώς ήταν αδύνατον να συνεχίζει να αγωνίζεται. 

Όμως, η Κάτια Ταραμπάνκο δεν το άφησε έτσι και έναν χρόνο μετά επιστρέφει στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου για να δείξει ποια είναι!

Οι πιο αξιομνημόνευτες στιγμές της πιο δυνατής παίκτριας στον περσινό κύκλο του Survivor

 

  • Η τροφική δηλητηρίαση την δεύτερη κιόλας ημέρα

Δυστυχώς τα προβλήματα υγείας για την Κάτια ξεκίνησαν από την δεύτερη κιόλας μέρα που έμεινε στην παραλία. Το νεαρό μοντέλο έπαθε τροφική δηλητηρίαση και έκανε εμετό στην παραλία. 

«Αρχίζουν και μουδιάζουν τα πόδια μου. Μετά μαυρίζει το σύμπαν γύρω μου, σοβαρεύει η κατάσταση και λέω πως πρέπει να ξαπλώσω γιατί θα πέσω κάτω» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Κάτια Ταραμπανκό στην κάμερα του Survivor.

 

  • Ο εκνευρισμός των συμπαικτών της επειδή ψήφισε την Ελευθερία Ελευθερίου για αποχώρηση

Η Κάτια Ταραμπάνκο πήρε την απόφαση να θέσει ως δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση την Ελευθερία Ελευθερίου για αγωνιστικούς – όπως εξήγησε – λόγους, με συνέπεια οι συμπαίκτες της να εκνευριστούν μαζί της.

Ο Περικλής Κονδυλάτος δεν άντεξε και ξέσπασε κατά της Κάτιας Ταραμπάνκο. Μεταξύ άλλων είχε δηλώσει: «Αν το πάμε αγωνιστικά δεν έπρεπε να φύγει η Αγγελική, όπως λέει το αστέρι η Κάτια, άλλος έπρεπε να φύγει. Λυπάμαι γιατί υπάρχει πολύ ψέμα. Δεν μπορεί να λες ότι ψηφίζω αγωνιστικά και γι’ αυτό ψηφίζω μια γυναίκα και στην επόμενη ψηφοφορία να ψηφίζεις πάλι γυναίκα. Τι έχει αυτό το κορίτσι με τις γυναίκες; Τι της έχουν κάνει οι γυναίκες; Όλους τους άνδρες τους βλέπει μια χαρά;».

 

  • Η κατάρρευσή της στον στίβο μάχης που τους τρόμαξε όλους

Τα προβλήματα υγείας ξεκίνησαν από νωρίς για την Κάτια Ταραμπάνκο… Η ίδια είχε μείνει για λίγες ημέρες στο νοσοκομείο, ώστε να γίνουν κάποιες απαραίτητες εξετάσεις για την υγεία της. 

Όταν επέστρεψε στον στίβο μάχης, το μοντέλο έβαλε όλη τη δύναμή του για να κερδίσει ωστόσο δεν τα κατάφερε. Στο τέλος της σκληρής μάχης, η Κάτια δεν άντεξε και κατέρρευσε στην άμμο, προκαλώντας την έντονη ανησυχία των συμπαικτών της. Στο πλευρό της έσπευσε και η γιατρός της παραγωγής για να δει αν είναι καλά στην υγεία της…

 

  • Ο κακός χαμός με το… κλεμμένο ρύζι!

Ένα ατόπημα της Κάτιας Ταραμπάνκο έκανε την ομάδα των Διάσημων να την «βάλουν στον τοίχο» και μετά τον χαμένο αγώνα ασυλίας να την ψηφίσουν κιόλας προς αποχώρηση. 

Η Κάτια παραδέχτηκε πως μετά το τέλος ενός αγώνα βρήκε μέσα σε κάτι σκουπίδια ένα πολύ μικρό σακουλάκι με ρύζι το οποίο θέλησε να μη μοιραστεί με τους υπόλοιπους αλλά να το φάει κρυφά. Ωστόσο αυτό έπεσε στην αντίληψη του Πάνου Καλίδη, ο οποίος αν και αρχικά δεν το αποκάλυψε στους συμπαίκτες του, το έκανε γνωστό μετά την ψηφοφορία που τον έθεσε υποψήφιο προς αποχώρηση.

 

Η Κάτια παραδέχτηκε μπροστά σε όλη την ομάδα το λάθος της και ότι λειτούργησε εγωιστικά λέγοντας πως κατάλαβε πως δεν έπρεπε να πράξει κατ’ αυτόν τον τρόπο.

 

«Ήταν εγωιστικό από μέρους μου να μη μοιραστώ το ρύζι με την ομάδα μου. Από εκεί και έπειτα η λέξη δωροδόκησα είναι βαριά και λάθος, γιατί δεν τον δωροδόκησα απλά ο Πάνος με είδε να μαγειρεύω και το μοιραστήκαμε. Είχαμε φάει ξανά μαζί» είχε αποκαλύψει η Κάτια Ταραμπάνκο στην εκπομπή Love It.

  • Οι καλύτερες στιγμές της στους στίβους μάχης του Survivor:

Ήταν 18 Φεβρουαρίου 2021 όταν η Κάτια Ταραμπάνκο αποχώρησε για λόγους υγείας από το Survivor, προκαλώντας την απογοήτευση των θαυμαστών της.

Σήμερα, Σάββατο 12 Ιανουαρίου το μοντέλο έχει μια δεύτερη ευκαιρία στην επιβίωση!

Αναμένουμε την επιστροφή της…

© 2024 tlife.gr