Κατιάνα Μπαλανίκα για Κακέτση: «Είχε πέσει σε κατάθλιψη εξαιτίας των προβλημάτων του, δεν ήταν πια ο Στηβ που ήταν παλιότερα»

Η Κατιάνα Μπαλανίκα παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Αλέξη Μίχα. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την εποχή του Ντόλτσε Βίτα, το πάγωμα των σχέσεων της με τον Αλέξανδρο Ρήγα αλλά και τον θάνατο του Στηβ Κακέτση.

«Μέχρι και σήμερα ο κόσμος με σταματάει στον δρόμο και μου λέει για το Dolce Vita. Έφυγε η Άννα… Υπήρξε ένα διάστημα που δεν ήταν καλά και αυτό ήταν στενάχωρο. Η σχέση που είχαμε με την Άννα υπήρχε και στη σειρά, όλες οι σαχλαμάρες που κάναμε οι δυο μας, τις κάναμε και εκεί. Έβγαιναν αυθόρμητα. Η «Σάσα» ίσως αγαπήθηκε γιατί έλεγε πράγματα που δε θα τολμούσαν να πουν κάποιες γυναίκες. Η ατάκα με την οικοδομή είχε βγει από φίλο μου. Εκείνη την περίοδο απέφευγα το φλερτ» ανέφερε αρχικά η Κατιάνα Μπαλανίκα.

«Η σχέση μου με τον Αλέξανδρο Ρήγα τελείωσε πολύ μετά το φινάλε του Ντόλτσε Βίτα. Δε νομίζω να πάρω πίσω το delete στον Αλέξανδρο Ρήγα, όταν πιστεύω ότι μπορεί να “ξαναπονέσω” ή να χαλάσω την ψυχή μου, δε θέλω».

Για τον θάνατο του πρώην συζύγου της, Στηβ Κακέτση, η Κατιάνα Μπαλανίκα εξομολογήθηκε: «Στο μυαλό μου είναι σαν να μην έχει φύγει, σαν κάπου να βρίσκεται. Ο Στηβ Κακέτσης είχε πέσει σε κατάθλιψη εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων, δεν ήταν πια ο Στηβ που ήταν παλιότερα. Από τα μάτια του μόνο καταλάβαινες τι γινόταν. Έπρεπε να σταθώ στον Στηβ γιατί ο γιος μου δεν μπορούσε να είναι εδώ».

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164